Total articole: 76

de T&T 9 septembrie 2013

Şcoala de inovaţie ADREM INVEST şi-a desemnat premianţii

Şcoala de inovaţie, programul de educaţie desfăşurat  de Adrem Invest sub platforma de responsabilitate socială „Viitorul alege inovaţia”, şi-a desemnat premianţii în cadrul taberei educative care a avut loc în perioada 05 – 11 august în satul de vacanţă Fraţii Jderi din judeţul Vâlcea.

de T&T 7 septembrie 2013

MIDEST 2013, semne de bun augur

Ediţia  a 43-a a Salonului MIDEST, va avea loc între 19 şi 22 noiembrie la Centrul Expoziţional Nord Villepinte de la Paris, organizatorii fiind extrem de optimişti având în vedere bunele rezultate economice înregistrate în Franţa şi în străinătate. Aceştia se străduiesc să asigure o şi mai mare eficienţă a evenimentului în rândul subcontractanţilor.

de Profex 7 septembrie 2013

Centrul de dezvoltare tehnologică PROFEX

Bazaţi pe o bogată şi diversă experienţă în domeniul maşinilor-unelte - pro­iectare, execuţie, cercetare, încercare, diagnoză, reparare, mo­dernizare - dar şi în alte domenii, un grup de specialişti au lansat pe piaţa industrială românească centrul de dezvoltare tehnologică PROFEX.

 

de T&T 6 septembrie 2013

O soluţie importantă de ambalare

După ce un important producător de ambalaje a avut o experienţă neplăcută, cu defecţiuni electrice la maşinile de ambalare în cutii, a luat contact cu firma Rotary Systems pentru a găsi o soluţie. Sistemele semiautomate de înfăşurare prin întindere ajută companiile să-şi mărească eficienţa, prin eliminarea necesităţii ca muncitorii să le înfăşoare ma­nual produsele.

de T&T 6 septembrie 2013

Soluţie completă pentru operarea într-un depozit aglomerat

Echipamentul Very Narrow Aisle (VNA) de la firma YALE joacă un rol vital în depozitul operat de una din firmele de logistică importante din Germania. Furnizat de către firma Ziegler Gabelstapler GmbH, distribuitor al firmei YALE, echipamentul MTC 15 aduce un aport substanţial parcului de echipamente de manipulare a materialelor de la firma Rudolf Logistik de la Ingolstadt.

 

de T&T 6 septembrie 2013

Noul stivuitor de 5 tone de la Jungheinrich

La expoziţia de utilaje pentru construcţii Bauma 2013, firma Jungheinrich şi-a prezentat nou proiectatele elevatoare cu contragreutate electrice din seria EFG 5 (EFG 535-550), ca şi noua linie S a companiei (EFG S30-S50). Standardele de calitate înalte, eficiente din punct de vedere al costului, au jucat un rol cheie în proiectarea şi dezvoltarea transportoarelor.

de T&T 6 septembrie 2013

Motostivuitorul STILL RX 70 Hibrid, premiat la München

În cadrul târgului comercial ,,Transport şi Logistică” din München, pe 4 iunie, motostivuitorul STILL RX 70 Hibrid a fost distins cu premiul ,,Cel mai bun stivuitor internaţional al anului”,  (IFOY), premiu ce s-a acordat pentru prima dată.

 

de Comisia Europeana 6 septembrie 2013

Investiţii de 22 de miliarde euro în cercetare şi inovare

Comisia Europeană, statele membre ale UE şi industria europeană vor investi peste 22 de miliarde euro în următorii şapte ani în domeniul inovării pentru sectoarele care generează locuri de muncă de înaltă calitate. Cea mai mare parte a investiţiilor are ca destinaţie cinci parteneriate public-privat în ceea ce priveşte medicamentele inovatoare, aeronautica, industriile ecologice, pilele de combustie şi hidrogen, precum şi electronica.

Vezi toate editiile