Total articole: 65

de T&T 17 decembrie 2013

Menţinerea circuitului de lubrifiere - software gratuit de la perma-tec

Industriile din întreaga lume au un scop comun: să nu existe timpi de întrerupere în producţie. Întreţinerea preventivă este cheia de a menţine maşinile în funcţiune şi de a garanta productivitatea maximă, fără a diminua calitatea produsului. Una din cele mai importante sarcini ale întreţinerii preventive este lubrifierea.

de T&T 17 decembrie 2013

Noi membri în EPTDA

Ca urmare a convenţiei EPTDA din luna septembrie 2013 de la Veneţia, în Asociaţia Distribuitorilor deTransmisii de Putere din EMEA (EPTDA) s-au înscris 11 noi companii dintre care:

de Mitutoyo Romania 17 decembrie 2013

Mitutoyo, partener de încredere

Începând din 2012, Mitutoyo România S.R.L. - subsidiara singurului Producător Mondial Important de mijloace de măsurare ce este reprezentat sub nume propriu în România – vă oferă posibilitatea de a beneficia de binecunoscuta exactitate şi anduranţă a echipamentelor şi tehnologiei provenite din ţara „Soarelui Răsare” ca soluţie la nevoia dumneavoastră de a confirma într-o piaţă tot mai pretenţioasă.

de SKF Romania 16 decembrie 2013

SKF Solution Factory soluţii performante pentru industrie

SKF şi-a extins gama de servicii şi mai mult la nivel mondial. Reţeaua globală de locaţii, care oferă cunoştinţe şi resurse de la toate platformele tehnologice SKF, a atins acum un număr total de 21 de locații, întinzându-se din Moscova (Rusia), în Shanghai (China), în Cleveland (SUA) și până în Perth (Australia).

de T&T 16 decembrie 2013

LogiMAT 2014, Stuttgart, în avanpremieră

LogiMAT, Târgul Comercial Internaţional pentru Distribuţia, Manipularea Materialelor şi Fluxul Informaţional, stabileşte noi standarde de calitate, fiind cea mai mare expoziţie intralogistică din Europa. Între 25 şi 27 februarie 2014 expozanţi internaţionali şi factori de decizie din industrie, comerţ şi sectorul de servicii se vor reuni la noul centru expoziţional de la Aeroportul din Stuttgart, pentru a găsi noi parteneri de afaceri.

de Gheorghe Manolea 16 decembrie 2013

Model de dezvoltare a afacerii prin inovare (VII). Valorificarea potenţialului creativ din Universităţi prin inovare şi transfer tehnologic

În mediul universitar din România este culti­vată, acceptată ideea că articolele ştiinţifice exprimă valoare chiar dacă acestea ocolesc, prin simulare numerică sau eludare directă, confruntarea cu practica, cu aplicarea şi aplicabilitatea. Se poate spune că enunţarea, demonstrarea unei teorii, a unei soluţii deschide poarta spre progres, iar aplicarea, adică inovarea, poartă societatea spre progres.

 

Vezi toate editiile