Total articole: 43

de Sandvik 14 martie 2014

Un tarod care face diferenţa în prelucrarea fontei

Sandvik Coromant a lansat un nou tarod pentru filetarea materialelor din fontă . Conceput pentru a creşte la maxim productivitatea procesului de prelucrare, CoroTap™ 100 – KM este prevăzut cu cea mai recentă tehnologie pentru muchiile aşchietoare şi oferă rezultate excelente şi securitate de proces.

de Onut Iliescu 11 martie 2014

PROXIMITATEA (sau De ce să ne pese?)

Am citit de curând o ştire: „Universitatea Harvard anunţă statul român că-şi vinde pădurile.” După ce, cu câţiva ani în urmă, le-a cumpărat, sesizând o fereastră de oportunitate. Este un exemplu la întâmplare. Şi în acest caz, ca şi în altele, investitorul străin, indiferent cine ar fi el, acţionează interesat direct de beneficiul lui.

de T&T 11 martie 2014

Angajatori de TOP

Cu o tradiţie de 8 ani, Angajatori de TOP este cel mai important eveniment dedicat profesioniştilor şi studenţilor aflaţi în căutarea unui job. Evenimentul este unul de referinţă pentru piaţa de resurse umane încă din 2006, concentrând un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă, prin participarea celor mai importante companii din România.

de Ferry Grinberg 11 martie 2014

GreenBau Tehnologie, 10 ani de realizări în industrie

Satisfacţia clienţilor a reprezentat misiunea principală a firmei timp de 10 ani. În urma evaluărilor făcute cu clienţii noştri, de-a lungul anilor, ştiu că avem 100% clienţi multumiţi. Astăzi, recapitulând ceea ce a reuşit firma să reali­zeze în aceşti 10 ani, mi-am dat seama că sunt mai multe lucruri care pot fi enumerate ca realizări de succes. ing. Ferry Grinberg, CEO

de DMG MORI Romania 11 martie 2014

DMG MORI, Open House 2014, Pfronten

La evenimentul care se desfăşoară anual la fabrica DECKEL MAHO din Pfronten, Germania, DMG MORI (noul nume al celor de la DMG/Gildemeister şi MORI SEIKI) a început anul 2014 prin prezentarea CELOS, corporate design-ului şi a 66 de maşini în funcţionare – dintre care şapte premiere mondiale.

de Asociatia Europeana a Producatorilor de Masini-unelte (Cecimo) 11 martie 2014

Stimulentele creşterii în industria europeană de maşini-unelte (I)

Pentru a-şi menţine rolul de lider din punct de vedere tehnologic, industria europeană de maşini-unelte trebuie să-şi mărească vânzările şi profitabilitatea, pentru a-şi crea venituri mari, pentru a le reinvesti în inovare. Criza din 2008 a modificat puternic condiţiile pieţei, motiv pentru care fabricanţii trebuie să-şi reajusteze strategiile privind afacerile, pentru a face faţă provocărilor din noua eră.

de Iscar Tools 11 martie 2014

ISCAR - filetare cu tarozi

Din multe puncte de vedere, tarodul este scula cea mai convenabilă pentru realizarea unui filet interior. În primul rând, nivelul de pregătire al operatorului nu trebuie să fie dintre cele mai ridicate. Ciclul de prelucrare este mai scurt în comparaţie cu cel al frezelor de filetare, iar preţul este atrăgător.

 

Vezi toate editiile