Total articole: 74

de Onut Iliescu 20 mai 2014

Lupul singuratic moare de foame

Fiecare îşi doreşte binele. Vrem să ne fie bine. Asta ne animă mereu. Vrem să fim stăpâni pe ce ni se întâmplă. În acest sens ne bazăm foarte mult pe noi. Suntem prima resursă pe care o avem la dispoziţie (şi prima pe care o consumăm). Când sunt lucruri simple, ţine. Două mâini, un cap şi o singură voinţă sunt suficiente. Pe măsură ce lucrurile se complică, noi nu ne mai suntem de ajuns. Avem nevoie de ajutor.

de T&T 20 mai 2014

BIEMH 2014, avanpremieră

Peste 940 expozanţi au confirmat, deja, participarea la BIEMH 2014, pentru a prezenta lumii noile lor produse, bazate pe inovaţii şi pe un înalt nivel de specializare. A 28-a ediţie a Expoziţiei Internaţionale de Maşini-Unelte, care se va desfăşura la Bilbao în perioada 2-7 iunie, se concentrează pe maşini mari, tehnologii avansate şi perspective interesante de a încheia afaceri.

de Maxim Tools International 20 mai 2014

Noua maşină de debitat KASTO, spectru larg de utilizare în condiţii ridicate de eficienţă

Cu seria sa nouă de maşini de debitat KASTOwin, KASTO Maschinenbau GmbH & Co. KG a dezvoltat o adevarată maşină universală. Maşinile de debitat cu bandă complet automatizate conving printr-un spectru foarte larg de utilizare, de la construcţiile de maşini, la comerţul cu oţel şi până la tehnică de aviaţie şi aeronautică. Dar nu numai atât: maşinile de debitat KASTOwin oferă un raport optim preţ / performanţă la o dotare standard neatinsă până acum. 

de Cobotec Engineering 20 mai 2014

Demo Metal 2014 - Standul Cobotec - ,,The Cutting Specialist”, punctul central de întâlnire al experţilor din sectorul prelucrărilor mecanice

The Cutting Specialist, noul concept Cobotec va fi prezentat la Demo Metal prin intermediul unui stand concentrat pe 3 zone: SCULE, UTILAJE și ACCESORII. Acestea vor defini viziunea companiei, cu accent pe competențele sale tehnice, atât prin expunerea unei game ample de produse de ultimă tehnologie cât și prin demonstrații live care vor fi cu siguranță apreciate de publicul avizat.

Vezi toate editiile