Total articole: 58

de T&T 13 octombrie 2014

Rulmenţi Bârlad, investiţie în educaţie

Fabrica de Rulmenţi Bârlad, membrã a Grupului URB, acordã cinci burse private unor studenţi masteranziai Facultăţii de Construcţii de Maşini şi Management Industrial din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, continuând astfel tradiţia în sprijinirea cercetării şi educaţiei academice, ca o condiţie esenţială pentru progres.

de Lucian Bercovici 13 octombrie 2014

Strategii de prelucrare prin frezare.Prelucrarea buzunarelor circulare prin metoda spiralei plane cu două centre.Algoritm de programare

În cadrul acestui proiect ne propunem să definim algoritmul de programare al spiralei plane cu două centre, plecând de la necesitatea optimizării traiectoriilor tehnologice de prelucrare ale sculei aşchietoare, dezvoltarea de forţe de aşchiere constante de-a lungul acestora, prin asigurarea unei direcţii de prelucrare coerente şi constanţa valorilor adaosurilor de prelucrare prestabilite.

 

de Ioan Bordei 13 octombrie 2014

Aplicaţii Autodesk CAM 2015 (I)

Achiziţia companiei şi deci, implicit, a tehnologiei HSMWorks deci să de către corporaţia Autodesk, în 2012, i-a luat, probabil, pe mulţi dintre noi prin surprindere.

de Bosch Rexroth Sales 13 octombrie 2014

Noua generaţie de unităţi de comandă Rexroth.Comandă gestuală uşor de implementat în automatizare

Cu noua generaţie de unităţi de comandă, Bosch Rexroth aduce acum în automatizare avantajele comenzii gestuale, cunoscută de la telefoanele inteligente şi tablete.Familia robustă de dispozitive este proiectată pentru a fi folosită în condiţiile dure din producţie şi este disponibilă cu diferite mărimi de display. Un instrument unic de software simplifică implementarea.

de Andreea Per 13 octombrie 2014

Europa de Est - o nouă destinaţie premium pentru producţia industrială

Producţia industrială anuală pentru Europa este în creştere, iar economia este de aşteptat să crească uşor în anul 2015. Cu toate acestea, producţia industrială în Europa de Vest şi-a atins vârful pe moment, iar analiza noastră sugerează o tendinţă de scădere, ce va persista în a doua jumătate a anului 2015. În schimb, activitatea economică din Europa de Est nu se aşteaptă să recadă în recesiune în acest an.

de T&T 13 octombrie 2014

FAIST MEKATRONIC Oradea. Investiţie în oameni, tehnologie şi utilaje performante

Compania a luat fiinţă, nu întâmplător, la Oradea, datorită filozofiei grupului Faist de a-şi însoţi clienţii şi de a le oferi o prezenţă globală. Domeniul principal de activitate al FAIST MEKATRONIC este realizarea elementelor de infrastructură pentru telecomunicaţii, iar în 2005 unul dintre clienţii importanţi ai companiei avea o capacitate de producţie la Székesfehérvár în Ungaria.

Vezi toate editiile