Total articole: 60

de T&T 17 decembrie 2014

Siemens oferă stagii de practică pentru 250 de studenţi

În calitate de Partener al proiectului „Practica de excelenţă pentru succesul carierei!”, coordonat de Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR), Siemens va oferi stagii de practică pentru 250 de studenţi. Stagiile vor fi organizate atât la sediul companiei din Bucureşti, cât şi în laboratoarele dotate cu echipamente Siemens din cadrul universităţilor şi companiilor partenere.

de T&T 17 decembrie 2014

Practică la Schaeffler România

Schaeffler România a găzduit în lunile iulie, august şi septembrie, zeci de studenţi practicanţi, dornici să pună în aplicare cunoştinţele dobândite la facultate. Deşi majoritatea studenţilor practicanţi provin de la Universitatea Transilvania din Braşov, Schaeffler România primeşte şi studenţi de la alte universităţi din ţară.

de T&T 17 decembrie 2014

Quad-Core-Box-PC, procesor compact şi fără ventilator

Noile Box-PC Basicline 2000 de la Phoenix Contact pentru utilizarea în mediu industrial cu condiţii aspre oferă acum procesoare de mare performanţă Quad Core de a treia generaţie (Baytrail) în carcasă fără ventilator.

de Catalin Apostol 17 decembrie 2014

Interferometrul Absolut

Într-un mediu ideal, un Laser Tracker ar putea să îmbine capacitatea de a restabili, instantaneu, un fascicul laser întrerupt şi de a reîncepe, imediat, măsurarea unei ţinte aflate în mişcare. În acelaşi timp, ar trebui să măsoare distanţele absolute cu cea mai ridicată precizie, timpul necesar pentru determinarea poziţiei ţintei fiind aproape zero.

Vezi toate editiile