Total articole: 50

de T&T 30 iunie 2015

Sistemul Integrat de Arhivare a Informațiilor pentru eficientizarea activităților de arhivare a documentelor

Star Storage, furnizorul român de top pentru soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), servicii de externalizare IT şi servicii Cloud, lansează Sistemul Integrat pentru Arhivarea Informațiilor (ISIA) - o platformă tehnologică inovativă de arhivare hibridă dedicată eficientizării activităților de arhivare a documentelor fizice și electronice.

de T&T 30 iunie 2015

Noutăţi de la ASRO

SR CEN ISO/TR 16060:2015, Încercări distructive ale sudurilor din materiale metalice.Furnizează o listă a reactivilor care nu este limitativă, şi care poate fi utilizată pentru examinările macroscopice şi microscopice ale îmbinărilor sudate conform SR EN ISO 17639, Încercări distructive ale îmbinărilor sudate din materiale meta­lice.

de Mihai Gheorghe 30 iunie 2015

Sistemul de management al securităţii informaţiei. Cerinţe ISO 27001:2013 comentate. Aspectele privind managementul continuării activităţii

Motivul dezvoltării unui plan de continuare a activităţii este de a asigura conti­nuitatea unei activităţi în timpul şi după oricare incident critic, care rezultă în urma întreruperii capacităţii operaţionale normale şi anume: nStabilirea legăturilor de comunicare internă şi externă nColectarea şi evaluarea informaţiilor privind gravitatea distrugerilor şi a pagu­belor nIdentificarea resurselor disponibile pentru reluarea activităţii.

de T&T 30 iunie 2015

Soluţie PLM raţională pentru IMM-uri şi modalităţi de lucru în Cloud

Grupul CENIT a pus în centrul prezenţei sale de la Hannover Messe 2015, două teme: cenitSPIN, prin care CENIT PLM devine practicabil şi accesibil ca preţ şi pentru întreprinderile mai mici şi soluţiile pentru virtualizarea aplicaţiilor CAx care sunt prezentate pe baza unor demonstraţii live referitoare la Private Cloud, precum şi prin versiunea actuală a platformei 3DEXPERIENCE în Cloud. Introducerea PLM într-o întreprindere este o procedură complexă.

de Mioara Sapasu 10 iunie 2015

Finanţarea afacerilor cu sprijinul Băncii Europene de Investiţii

Adiţional programelor de granturi acordate direct de Comisia Europeană şi programelor ce sprijină Politica de Coeziune a Uniunii, administrate de autorităţile de management naţionale, Uniunea Europeană sprijină afacerile şi printr-o serie de programe de finanţare, prin care se acordă împrumuturi, garanţii, finanţare de capital s.a., direct sau prin intermediul instituţiilor financiare locale (bănci, societăţi de garantare, investitori de capital).

Vezi toate editiile