Total articole: 51

de Maricel Chirica 23 iulie 2015

Noutăţile Sandvik România prezentate la Demo Metal 2015

Demo Metal - cel mai semnificativ eveniment din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor, cu prezenţa celor mai importanți furnizori de mașini-unelte, echipamente, accesorii şi soluţii pentru companiile de prelucrări a metalelor a avut loc în perioada 20-23 mai în oraşul Braşov.

de Teximp International 23 iulie 2015

Investiţii pentru producţia de feronerie

La scurt timp după ce Croația a reușit să se pună pe picioare în urma războiului de la începutul anilor 1990, un tânăr cu proiecte mari, dar cu experiență anterioară redusă, a preluat o afacere de familie în domeniul producției, specializându-se în feronerie pentru sticlă, realizată din oțel inoxidabil.

de T&T 23 iulie 2015

Ultimele inovaţii de la DMG MORI în noul Tech Center din Piteşti

În luna mai a acestui an a fost inaugurat, printr-un eveniment ce clonează în România tradiționalele evenimente organizate în diferite țări la nivel global de către compania mamă, cel mai mare showroom al unui furnizor de mașini-unelte pentru piața din România.

de GreenBau Tehnologie 23 iulie 2015

GreenBau Tehnologie, colaborări de succes

Societatea GEVALCO a fost înființată în anul 1994. În 2003, mica societate artizanală a suferit o mare schimbare. GEVALCO se asociază cu SOFOP SA, societate franceza cu profil industrial, furnizor major pentru sectorul aeronautic, spațial, medical și de automobile.

de Mioara Sapasu 23 iulie 2015

Programul Operaţional Regional 2014-2020

Unul dintre cele mai aşteptate programe de finanţare din fonduri comunitare de către investitorii privaţi, Programul Operaţional Regional 2014-2020 a fost aprobat de Comisia Europeană pe data de 23.06.2015, la 15 luni de la publicarea primei variante consultative a documentului, respectiv după 10 luni de negocieri cu reprezentanţii Comisiei Europene.

de Wittmann Battenfeld 17 iulie 2015

MacroPower Days 2015

Utilizând motto-ul „Putere pentru Viitor”, WITTMANN BATTENFELD şi-a prezentat seria MacroPower, împreună cu procese şi cu aplicaţii din domenii de înaltă tehnologie, unui număr de peste 500 de vizitatori. Prin metode de interconectare în reţea a maşinilor, a sistemelor de automatizare şi a echipamentelor periferice, s-a demonstrat implementarea conceptului Industry 4.0 în cadrul grupului WITTMANN.

de Mircea Badut 17 iulie 2015

OpenPlant - proiectare uzinală

Istoria CAD-ului a înscris numele ,,Bentley’’ la loc de cinste încă de acum trei decenii, pe când fraţii Bentley creau platforma MicroStation pentru soluţiile software ale companiei Intergraph. Însă tot ea, istoria, a consemnat ulterior şi reforma de portofoliu a soluţiilor Bentley: renunţarea la subdomeniul MCAD şi profilarea mai intensă pe inginerii civile, infrastructuri, GIS şi AEC.

Vezi toate editiile