Total articole: 51

Noutăţile Sandvik România prezentate la Demo Metal 2015

de Maricel Chirica 23 iulie 2015

Noutăţile Sandvik România prezentate la Demo Metal 2015

Demo Metal - cel mai semnificativ eveniment din România dedicat industriei de prelucrare a metalelor, cu prezenţa celor mai importanți furnizori de mașini-unelte, echipamente, accesorii şi soluţii pentru companiile de prelucrări a metalelor a avut loc în perioada 20-23 mai în oraşul Braşov.

Investiţii pentru producţia de feronerie

de Teximp International 23 iulie 2015

Investiţii pentru producţia de feronerie

La scurt timp după ce Croația a reușit să se pună pe picioare în urma războiului de la începutul anilor 1990, un tânăr cu proiecte mari, dar cu experiență anterioară redusă, a preluat o afacere de familie în domeniul producției, specializându-se în feronerie pentru sticlă, realizată din oțel inoxidabil.

Ultimele inovaţii de la DMG MORI în noul Tech Center din Piteşti

de T&T 23 iulie 2015

Ultimele inovaţii de la DMG MORI în noul Tech Center din Piteşti

În luna mai a acestui an a fost inaugurat, printr-un eveniment ce clonează în România tradiționalele evenimente organizate în diferite țări la nivel global de către compania mamă, cel mai mare showroom al unui furnizor de mașini-unelte pentru piața din România.

GreenBau Tehnologie, colaborări de succes

de GreenBau Tehnologie 23 iulie 2015

GreenBau Tehnologie, colaborări de succes

Societatea GEVALCO a fost înființată în anul 1994. În 2003, mica societate artizanală a suferit o mare schimbare. GEVALCO se asociază cu SOFOP SA, societate franceza cu profil industrial, furnizor major pentru sectorul aeronautic, spațial, medical și de automobile.

Programul Operaţional Regional 2014-2020

de Mioara Sapasu 23 iulie 2015

Programul Operaţional Regional 2014-2020

Unul dintre cele mai aşteptate programe de finanţare din fonduri comunitare de către investitorii privaţi, Programul Operaţional Regional 2014-2020 a fost aprobat de Comisia Europeană pe data de 23.06.2015, la 15 luni de la publicarea primei variante consultative a documentului, respectiv după 10 luni de negocieri cu reprezentanţii Comisiei Europene.

MacroPower Days 2015

de Wittmann Battenfeld 17 iulie 2015

MacroPower Days 2015

Utilizând motto-ul „Putere pentru Viitor”, WITTMANN BATTENFELD şi-a prezentat seria MacroPower, împreună cu procese şi cu aplicaţii din domenii de înaltă tehnologie, unui număr de peste 500 de vizitatori. Prin metode de interconectare în reţea a maşinilor, a sistemelor de automatizare şi a echipamentelor periferice, s-a demonstrat implementarea conceptului Industry 4.0 în cadrul grupului WITTMANN.

OpenPlant - proiectare uzinală

de Mircea Badut 17 iulie 2015

OpenPlant - proiectare uzinală

Istoria CAD-ului a înscris numele ,,Bentley’’ la loc de cinste încă de acum trei decenii, pe când fraţii Bentley creau platforma MicroStation pentru soluţiile software ale companiei Intergraph. Însă tot ea, istoria, a consemnat ulterior şi reforma de portofoliu a soluţiilor Bentley: renunţarea la subdomeniul MCAD şi profilarea mai intensă pe inginerii civile, infrastructuri, GIS şi AEC.

Vezi toate editiile