Total articole: 69

de T&T 30 octombrie 2015

Lansare SolidWorks 2016 în România, şi nu numai…

Compania CAD WORKS lansează invitația de a explora universul 3D, piesă cu piesă, și de a descoperi ce rezultă atunci când piesele se potrivesc. Aducând maimult de 200 de îmbunătățiri și caracteristici noi, SOLIDWORKS 2016, lansat lanivel mondial pe 22 septembrie la Boston, oferă multe upgrade-uri. Despre toate acestenoutăți și nu numai, puteți afla tot ceea ce vă interesează în cadrul evenimentului pe care

de DMG MORI Romania 30 octombrie 2015

OPEN HOUSE ( 03 – 06 NOIEMBRIE 2015 ) DMG MORI SEIKI ROMÂNIA

Pastrând tradiția evenimentelor de înalta anvergura, din postura de lider tehnologic în domeniul mașinilor-unelte high-tech, DMG MORI Seiki România pregatește pentru luna noiembrie o noua prezentare exclusiva a ultimelor inovații DMG MORI, în noul Tech Center din Pitești inaugurat în luna iunie a acestui an.

de DMG MORI Romania 30 octombrie 2015

Open House DMG Mori Seiki România

Echipa DMG Mori Seiki România vă invită la un nou eveniment ,,Open House DMG Mori Seiki România’’, ce se va desfășura în perioada 03 - 06 noiembrie2015. Toți cei interesați sunt așteptați în Tech Center-ul din Piteşti (AutostradaPitești – București, DN65B, Km.

de Wittmann Battenfeld 27 octombrie 2015

Noutăți la Fakuma 2015

Și anul acesta, WITTMANN Group foloseşte oportunitatea pe care Fakuma o oferă, pentru a-şi prezenta ultimele dezvoltări din domenii diferite. Astfel, în perioada 13-17 octombrie, renumita companie va prezenta soluţiile sale inovatoare tuturor vizitatorilor interesaţi, la standul său 1204 din hala B1, din cadrul Fakuma 2015, Friedrichshafen Germania.

de Efd Induction Romania 27 octombrie 2015

EFD Induction Romania

În numărul patru din 2014 al T&T, EFD Induction SRL anunţa iniţierea unui proiect ambiţios de transfer de know-how şi asimilare de nouă tehnologie, cu o finanţare din partea guvernului norvegian în cadrul proiectului GREEN INDUSTRY INNOVATION PROGRAMME ROMANIA, pentru extinderea activității unității de producție de la Vidra a companiei din Norvegia. Fiind un proiect foarte complex şi interesant prin obiectivele urmărite, în continuare vă prezentăm evoluția acestuia.

de Chorus Engineering 13 octombrie 2015

Succes şi creştere stabilă şi constantă în afaceri, printr-un parteneriat solid cu producătorul de utilaje - lider pe piaţa mondială

Cererile pieţei au pus o mare presiune asupra industriei de mase plastice, privită ca un întreg. În special datorită creşterii consumului şi varietăţii ambalajelor flexibile, producătorii de film au fost obligați să-și regândească procesele de producţie în vederea modernizării liniilor de producţie pentru a face faţă situaţiei, concomitent cu o creștere constantă a companiilor.

Vezi toate editiile