Total articole: 61

de Zoltan Korka 31 decembrie 2015

Fiabilitatea etanşărilor utilizate în transmisiile mecanice

Etanşările sunt ansamblurile de organe de maşini care au drept scop: închiderea cât mai ermetică a unui spaţiu conţinând un mediu sub presiune; separarea a două sau mai multe spaţii cu medii aflate sub presiuni diferite; protecţia unor spaţii conţinând lubrifianţi, împotriva pierd

de Federatia Internationala de Robotica (IFR) 31 decembrie 2015

Roboţii industriali cuceresc lumea

Până în anul 2018 vânzările de roboți industriali la nivel mondial vor crește cu o medie anuală de 15 procente – numărul unităților vândute se va dubla, ajungând până la aproximativ 400.000 de unități. Cinci piețe majore reprezintă 70% din volumul total de vânzări: China, Japonia, SUA, Coreea de Sud și Germania.

de Mioara Sapasu 30 decembrie 2015

Orizont 2020

Programul Orizont 2020 (H2020) este noul program cadru european pentru cercetare şi dezvoltare şi cel mai mare program de acest fel al Uniunii Europene, cu o alocare financiară totală de 70 miliarde euro, care se desfăşoară în perioada 2014-2020. Prin acest instrument financiar se implementează una din iniţiativele Strategiei Europa 2020 – o Uniune a Inovării, pentru asigurarea competitivităţii Europei la nivel global.

de Mitutoyo Romania 30 decembrie 2015

Mitutoyo, partener în educaţie

În concordanța cu motto-ul companiei Mitutoyo - „Oameni buni, mediu bun si tehnica buna”, Mitutoyo România a reusit, în cei patru ani de la înființarea companiei, sa puna bazele unei bune colaborari cu mediul educațional din România.

de Attila Bagdi 30 decembrie 2015

Robodrill şi roboţii FANUC sunt esenţiali în automatizarea flexibilă

Vullings, producător de sisteme și de produse de pulverizare pentru operații de strunjire și de frezare, era în căutarea unei mașini-unelte noi, rapidă și capabilă să proceseze componente de mici dimensiuni. Mașinile-unelte din secțiile de producție ale Vullings Metaalbewerking din Horst, Olanda, funcționează 24 de ore pe zi. Alegerea mașinilor, organizarea producției, programele CNC: toate se învârt în jurul automatizării.

de Cristal Trading 30 decembrie 2015

CRISTAL Trading, poarta de intrare a ZCC Cutting Tools pe piaţa românească

Compania S.C. CRISTAL Trading S.R.L. este o societate cu capital privat, 100% românesc, înființata în 1994. Este, neîntrerupt, societatea a trei generații și continuitatea ei pe piața relevă multa seriozitate, o buna pregatire profesionala a componenților ei, adaptarea la condițiile pieței și un serviciu permanent în slujba clienților.

Vezi toate editiile