Total articole: 64

de Gerda Kneifel 26 octombrie 2016

Roboţii vor comunica mai eficient cu maşinile. Lansarea primului standard internaţional de interfaţă pentru fabricarea automată a pieselor

Industry 4.0 este pe buzele tuturor, dar implementarea practică a acestui concept rămâne într-un stadiu incipient. Acest fapt este cauzat, nu în ultimul rând, de lipsa unor standarde de comunicare între mașinile digitale. Asociația VDW (Asociația germană a constructorilor de mașini-unelte) din Frankfurt am Main s-a implicat în remedierea acestui neajuns.

de T&T 21 octombrie 2016

Alro, furnizor de produse din aluminiu pentru Airbus

Compania Alro S.A., cel mai mare producător de aluminiu din Europa continentală (exceptând Rusia și Peninsula Scandinavă) a fost selectat ca furnizor de aluminiu de către Airbus, cel mai important producător de aeronave. Acordul a fost încheiat pe o perioadă de mai mulți ani, începând cu 2017. În conformitate cu termenii contractului, Alro va furniza produse laminate plate din aluminiu pentru fabricarea aeronavelor.

de Mircea Badut 3 octombrie 2016

DELCAM - consecvenţa necesară

La data preluării de către Autodesk (februarie 2014), soluţiile din familia DELCAM erau renumite pentru abilităţile de proiectare a formelor 3D şi pentru componenta de fabricaţie.

de 3 octombrie 2016

Preţ CAD-CAM - 11 sfaturi pentru o investiţie eficientă

Preț CAD-CAM?, este una dintre cele mai auzite întrebări de către furnizorii de licențe pentru proiectare și fabricație. De cele mai multe ori, fiind vorba de soluții configurabile, prețurile nu sunt afișate pe site și astfel interesul devine și mai mare din partea utilizatorilor.

Vezi toate editiile