Total articole: 61

de Oliver Hergt 26 octombrie 2016

De la maşină la proces inteligent

Ne-am obișnuit deja să folosim un smartphone și aplicații digitale în viața de zi cu zi. Cu Industry 4.0, apare acum un trend ascendent către digitalizare în mediul industrial. Șeful departamentului de dezvoltare al Bystronic, Dr. Jürgen Hohnhaus, vorbește despre beneficiile și viziunea din spatele acestei evoluții.

de Bosch Rexroth Sales 26 octombrie 2016

Servicii și piese de schimb originale de la Bosch Rexroth

Soluții personalizate - de la modernizare la Industry 4.0

Dupa mai mulți ani de funcționare mașinile nu mai sunt de ultima generație, consuma mai multa energie decât este necesar, nu mai îndeplinesc cerințele curente privind productivitatea și devin mai puțin fiabile. În astfel de cazuri, Rexroth ofera diferite soluții personalizate.

de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK) 26 octombrie 2016

Workshop: Digitalizarea. Următorul pas al dezvoltării economice

Pe 6 septembrie, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) a organizat la Hilton, workshop-ul „Digitalization. The next step of economic development.”, eveniment care, anunţând din titlu, a abordat o tematică de mare actu­alitate, cea a digitalizării, cu oportunitățile și provocările pe care această „revoluţie” le aduce.

de 21 octombrie 2016

Lapp Group a inaugurat Centrul de Excelenţă în Universitatea Politehnică din Bucureşti

Pe 14 septembrie, Lapp Group a inaugurat sub deviza „Viitorul este în mâinile tale!” un Centru de Excelență, în cadrul Universității Politehnice din București, la Facultatea de Inginerie Electrică. În Centrul de Excelență se dorește familiarizarea studenților cu modul de lucru, procesele și echipamentele care se regăsesc în mediul industrial.

de Continental Romania 21 octombrie 2016

Continental a inaugurat centrul de cercetare şi dezvoltare din Braşov

Continental, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial, a inaugurat pe 27 septembrie, la Brașov, un nou centru de cercetare și dezvoltare în România. Liderul tehnologic în automotive a investit 6 milioane de euro într-un spațiu nou, în echipamente și tehnologie de top.

de Onut Iliescu 10 octombrie 2016 2377 vizualizari

15!

În această toamnă împlinim 15 ani de apariţie constantă şi evoluţie T&T. Dacă aş spune că a fost uşor, aş minţi, şi nu am făcut-o niciodată, nu o s-o fac deci nici acum. Dar a fost foarte frumos. Am avut norocul de a ne bucura de parteneriate ce ne-au făcut existenţa mai frumoasă, pentru avea energia şi entuziasmul de a putea trece peste obstacolele pe care infrastructura şi mentalitatea autohtonă le pot ridica uneori.

Vezi toate editiile