Armături industriale la VALVE WORLD EXPO 2012

Automatizari

de Anca Murar

Armături industriale la VALVE WORLD EXPO 2012

În perioada 27 – 29 noiembrie, va fi organizat, la Düsseldorf, târgul internaţional de armături industriale Valve Word Expo. Aproximativ 530 de expozanţi din 36 de ţări vor prezenta spectrul complet de armături, componente, subansamble, reglatoare, pompe, servicii şi publicaţii de specialitate.

În paralel cu expoziţia va fi organizată conferinţa internaţională, a cărei agendă reuneşte subiecte precum procesele în domeniul extractiv şi petrochimie, aplicaţii în viaţa cotidiană, coroziune şi valve submarine, mentenanţă, Global Sourcing, Reliable SIS Solenoid valves. La fel ca la ediţia precedentă, de acum doi ani, biletele pot fi procurate online pe site-ul http://www.valveworldexpo.de. Toate informaţiile utile, de interes pentru vizitatori pot fi accesate simplu şi rapid pe smartphone sau tabletă, cu ajutorul aplicaţiei puse la dispoziţie gratuit de organizator.

La VALVE WORLD EXPO 2012 sunt aşteptaţi peste 10.000 de vizitatori de specialitate. Pentru grupurile de vizitatori Messe Düsseldorf poate organiza, la cerere, tururi tematice ghidate.

Informaţii suplimentare:

Anca Murar, Reprezentant Messe Düsseldorf în România

Telefon: 0722 454225; E-mail: office@expo-germania.ro