Compania Cognex - comenzi de peste 5 milioane de dolari din industria de logistică

Automatizari

de T&T

Compania Cognex - comenzi de peste 5 milioane de dolari din industria de logistică

În ultimele câteva luni compania Cognex Corporation a primit comenzi în valoare totală de peste 5 milioane de dolari de la clienţi din sectorul de logistică. Primul client îl reprezintă o mare firmă de expediere, iar al doilea o companie comercială cu amănuntul.

Prima firmă va utiliza scanere de coduri de bare Cognex DataMan® 300 la staţiile automatizate de sortare la centralele sale de distribuire din USA, pentru citirea codurilor de bare 1D de pe navetele ce conţin articole care trebuie trimise. Este vorba de o parte cheie a procesului de direcţionare a acestor articole la adresa corectă. În viitorul apropiat se aşteaptă o creştere a comenzilor.

A doua firmă, o mare companie comercială cu amănuntul, a achiziţionat scanere de coduri de bare Cognex DataMan® 300, pe care le utilizează la centrale de distribuţie în scopul generării automate a etichetelor de transport, la coletele de expediat şi în scopul verificării aplicării corecte a etichetei pe pachetul corespunzător. Clientul va integra sistemele

DataMan 300 în centrele sale de distribuţie deschise de curând, şi în acelaşi timp şi în timpul funcţionării celei mai accentuate, acolo unde DataMan 300 înlocuieşte scanerele cu laser actuale.

Scanerele DataMan 300 cu tehnologia de analizare a imaginii Hotbars™ asigură citirea fiabilă a codurilor 1D care nu se pot pot citi cu laser, inclusiv a celor deteriorate, neclare, desenate, zgâriate, joase sau cu contrast redus.

Citeşte şi codurile prezentate în orice orientare, mai multe coduri într-o imagine şi coduri 2D, cum sunt codurile Data Matrix şi QR. Deoarece scanerele DataMan 300 nu au nicio piesă mobilă, care s-ar putea uza, oferă în plus o fiabilitate ridicată, o întreţinere redusă şi o durabilitate mai lungă a produsului.