Electroalfa - 20 de ani de activitate

Automatizari

de Electroalfa

Electroalfa - 20 de ani de activitate

Calificările, experienţa, dar mai ales entuziasmul echipei, cultul calităţii cât şi preocuparea pentru cercetare dezvoltare şi înnoire a produselor au contribuit decisive la rezultatele excelente înregistrate de Electroalfa. Acum, la împlinirea a 20 ani de activitate, compania a ajuns la maturitate profesională şi funcţională deplină, ce permite abordarea pieţei cu o organizare internă nouă, axată pe divizii.

Configurarea noii arhitecturi de business permite o administrare mult mai eficientă şi competitivă a fiecarei linii de produs, fiind rezultatul unor ambiţioase planuri strategice de dezvoltare. La baza acestui proces de reorganizare a stat preocuparea constantă pentru maximizarea zonei de contact cu piaţa, flexibilitate şi adaptabilitate la schimbările ce caracterizează contextual actual de business.
 
Noua structură a companiei include următoarele divizii: Joasă Tensiune, Medie Tensiune, Echipamente de Electroalimentare, Antrepriză, Confecţii Metalice, Mentenanţă şi Energie Verde.
 
Dacă primele 6 entităţi s-au format ca urmare firească a portofoliului de produse şi servicii deţinut până în prezent, ultima divizie vine cu un suflu nou prin domeniul diferit pe care îl ţinteşte.