Fiabilitate - chiar şi la temperaturi extreme

Automatizari

de Harting Romania

Fiabilitate - chiar şi la temperaturi extreme

Introducerea noii serii HARTING Han® HighTemp se bazează pe liniile de produse verificate Han® B şi Han® E ale HARTING Technology Group. Noua serie Han® HighTemp face posibilă transmiterea fiabilă a semnalelor şi a puterii chiar şi la temperaturi ridicate.

Când se aleg interfeţele industriale moderne, parametrii, cum ar fi curentul nominal şi tensiunea nominal, sunt tot atât de importanţi ca şi selectarea numărului corespunzător de contacte sau ca şi aspectele mecanice, cum ar fi mărimea, gradul de protecţie şi rezistenţa la temperatură.

Rezistenţa la căldură şi la frig sunt cruciale când se proiectează  conectorul. În plus, aplicaţiile industriale sunt mult mai puternice/mult mai flexibile, ceea ce înseamnă că cerinţele cresc continuu. Mulţumită introducerii seriei Han® HighTemp de la HARTING atât utilajele cât şi instalaţiile pot fi alimentate în mod fiabil cu energie la o temperatură ambientală de 200 °C.

Un conector rezistă la temperatură atât cât rezistă cel mai slab component al său. Prin urmare dezvoltarea seriei Han® HighTemp se concentrează pe un design ce oferă rezistenţă la căldură tuturor componentelor, cum ar fi contactele, materialele de izolaţie, prizele, garniturile de etanşare şi elementele de împământare. În timpul dezvoltării a fost verificată rezistenţa acestor componente în laboratorul de testare intern al HARTING.

Componentele Han® HighTemp sunt disponibile în mărimile 6, 10, 16 şi 24 şi pot fi operate la tensiuni nominale de 400 V. Pe lângă inserţiile rezistente la temperatură, întreaga linie de produs Han® HighTemp include, de asemenea, contactele crimpate asociate, disponibile cu tehnologia de conexiune cu şurub pentru conectivitate pe teren. În plus, sunt disponibile pentru prize, inserţii şi contacte şi, de asemenea, presetupele corespunzătoare.