Gartner desemnează Schneider Electric, ca lider în sisteme de management al distribuţiei electrice

Automatizari

de T&T

Schneider Electric a fost desemnată de firma americană de analiză Gartner lider în sisteme avansate de management al distribuţiei electrice (ADMS), în cadrul unui raport Magic Quadrant.

Raportul Magic Quadrant al Gartner este apreciat la nivel internaţional ca o sursă autorizată pentru comparaţii competitive în industria tehnologiei informaţiei. Acest tip de studiu prezintă, prin intermediul analizelor în profunzime şi rezumatelor vizuale, nivelul de maturitate şi direcţiile de dezvoltare ale pieţelor, precum şi ale principalilor furnizori.

Schneider Electric este recunoscută drept cea mai avansată companie în ceea ce priveşte Implementarea Ideilor şi Abilitatea de Execuţie a acestora, conform raportului Magic Quadrant. Principalele motive pentru care companiei i-a fost atribuită poziţia de lider constau în numărul mare de componente funcţionale ADMS pe care Schneider Electric le are în producţie – aproape dublu faţă de următorul competitor – precum şi în interoperabilitatea cu sistemele celorlalte companii şi în funcţionalitatea completă SCADA şi a sistemului de management al întreruperilor (OMS).