Noi soluţii pentru producătorii de anvelope

Automatizari

de T&T

Noi soluţii pentru producătorii de anvelope

Cognex Corporation a prezentat setul Cognex Tyre Solutions, un set de produse menite să soluţioneze citirea problematică a codurilor de bare şi a caracterelor cu contrast scăzut în relief pentru producătorii  de anvelope. Setul Cognex Tyre Solutions îmbină cunoştinţele firmei în domeniul vision şi al identificării codurilor de bare cu înaltă tehnologie de citire, aplicându-le în sistemele configurate anterior, care îndeplinesc cerinţele specifice ale producătorilor de anvelope.

,,Aceste soluţii sunt proiectate pentru a sprijini aplicaţii de citire de coduri de bare, în scopul de a minimiza erorile de citire şi de a mări volumul şi eficienţa producţiei, reducând în acelaşi timp volumul costisitor de muncă de refacere.” a declarat Carl Gerst, vicepreşedinte şi director al unităţii comerciale  de identificare a produselor.

Cu algoritmi patentaţi pentru citire la mare viteză a codurilor de bare şi tehnologia de recunoaştere optică a caracterelor - Optical Character Recognition (OCR), noul set  Cognex Tyre Solutions oferă rezultate de citire avansate, fiabile. 

Setul de comunicare Cognex Connect facilitează şi integrarea  Cognex Tyre Solutions cu reţelele uzinei. Setul Cognex Tyre Solutions este compus din produse depozitate în mod normal în magazie cu reţele de sprijin tehnic care asigură expedierea rapidă a produsului. (mai mult pe www.cognex.com/tyres).