Pentru iluminatul perfect, la calitatea luminii naturale

Automatizari

de Murrelektronik

Pentru iluminatul perfect, la calitatea luminii naturale

Luminile pentru mașini din gama Modlight Illumix de la Murrelektronik asigură iluminatul optim al mașinilor și instalațiilor cu tehnologie LED durabilă care nu necesită întreținere, la calitatea luminii naturale.

Datorită structurii lor compacte, lămpile din gama „Slim Line“ reprezintă o soluție solidă pentru utilizarea pe mașini și instalații cu un spațiu restrâns.

În mediile industriale dure, lămpile din gama „Classic Line“ cu carcasa din aluminiu și o sticlă de siguranță dintr-o singură foaie cu grosimea de 4 mm reprezintă sursa de lumină adecvată. Din acest motiv, ele sunt recomandate și pentru utilizarea în construcția clasică de mașini și instalații.

Pentru utilizarea în mediul direct de procesare cu contact constant cu agenții de răcire și lubrifianți, Modlight Illumix „Xtreme Line“ cu nivelul înalt de protecție IP69K reprezintă alegerea corectă. Acest model lucrează constant și în condiții subtropicale, la temperaturi de până la 55 °C, și are o etanșeitate de 100%.

Avantajele privind costurile şi un plus pentru mediu

Tehnologia LED a lămpilor asigură o rentabilitate crescută, comparativ cu tuburile cu halogen, deoarece ele furnizează, la o eficacitate luminoasă de 105 lm/W, același număr de lumeni, cu un consum de putere semnificativ mai mic. LED-urile nu conțin plumb și mercur toxic, protejând astfel mediul.