Schneider Electric, în topuri

Automatizari

de T&T

Schneider Electric, în topuri

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, a fost desemnat lider în soluții software de management al infrastructurii centrelor de date de către două rapoarte de referință la nivel internațional.

Schneider Electric se clasează pe prima poziție în raportul „Magic Quadrant despre instrumentele destinate Managementului Infrastructurii Centrelor de Date (DCIM)” datorită capacității de „implementare a ideilor” și „abilității de execuție”. Această prezență subliniază capabilitățile companiei de a livra o soluție complet integrată, care oferă vizibilitatea, controlul și automa­tizarea de care clienții au nevoie pentru a-și optimiza consumul de energie și pentru a-și reduce costurile.

Superioritatea soluțiilor software furnizate de către Schneider Electric a fost recunoscută și în cadrul raportului „IDC MarketScape: Worldwide Data Center Infrastructure Management 2015 Vendor Analysis” ce detaliază evoluția și starea actuală a pieței de DCIM la nivel internațional. Datele furnizate de IDC punctează faptul că suita StruxureWare for Data Centers a Schneider Electric asigură un nivel maxim de eficiență pe durata ciclului de viață al unui cen­tru de date, de la faza de proiectare la cea de operare, evaluare sau planificare.