Siemens va angaja peste 200 de persoane în următorii trei ani

Automatizari

de T&T

Siemens va angaja peste 200 de persoane în următorii trei ani

Siemens îşi extinde prezenţa locală în domeniul IT, deschizând un nou centru R&D în România sub brandul companiei subsidiare Evosoft. Până în 2017, compania intenţionează să angajeze 210 persoane, care vor lucra în proiecte globale de dezvoltare de software şi produs pentru toate diviziile Siemens.

Deschiderea noului sediul presupune o investiţie de peste 4,5 milioane euro şi include costuri aferente chiriei pe următorii cinci ani, costuri de amenajare şi investiţia iniţială în infrastructură. Acestă sumă nu include cheltuielile cu viitorii angajaţi.

,,Compania Siemens este prezentă în Cluj-Napoca de peste 20 de ani. Relaţia noastră cu oraşul este un parteneriat de lungă durată şi, de aceea, am investit continuu în educarea tinerei generaţii de ingineri, dezvoltând o legătură strânsă cu universităţile tehnice din oraş. Începând cu luna august, facem un pas firesc: creştem într-o nouă direcţie şi ne dorim să recrutăm cei mai buni ingineri din zonă care să lucreze într-unul dintre cele mai moderne centre IT ale Siemens din România”, a declarat George Costache, CEO al Siemens România.

Compania a demarat deja angajările în municipiul Cluj-Napoca prin intermediul unei ample campanii de recrutare. Aceasta se desfăşoară prin platformele de recrutare online, parteneriate cu universităţile cu profil tehnic din oraş, prezenţa la târgurile de job-uri locale şi prin intermediul companiilor locale de recrutare.