3DEXPERIENCE FORUM

CAD/CAM/CAE/PDM/PLM/ERP

de Cenit Romania

3DEXPERIENCE FORUM

CENIT, companie de consultanță software și servicii IT, împreună cu Dassault Systèmes, organizeză la Timișoara - pe 26 octombrie și la Brașov – pe 28 octombrie, 3DEXPERIENCE FORUM.

Evenimentul este dedicat platformei 3DEXPERIENCE, unde participanții vor putea descoperi modul în care Dassault Systèmes le-a arătat clienților săi cum să conecteze oameni, idei, soluții și date, într-un mediu unic, pentru a reduce procesarea manuală – cauza principală a lipsei de eficiență. Participanții la cele două evenimente vor afla cum soluțiile oferite de cei doi parteneri pot returna rapid investiția și în același timp pot transforma munca de rutină într-o experiență deosebită.


Despre CENIT

CENIT activează cu succes de peste 27 de ani ca specialist de marcă în consultanță și software pentru optimizarea proceselor operaționale în domeniile Product Lifecycle Management (PLM), Enterprise Information Management (EIM), Business Optimization & Analytics (BOA) și Application Management Services (AMS). Organizația se concentrează pe dezvoltarea de software proprietar și comercializarea soluțiilor standard aparținând liderilor în domeniu precum Dassault Systèmes, SAP și IBM. CENIT are în prezent peste 700 angajați în întreaga lume. Aceștia deservesc, printer altele, clienți din industria auto, industria aerospațială, construcția de mașini, energie, servicii financiare și bunuri de larg consum.

În iulie 2016, Dassault Systèmes a acordat din nou partenerului său în domeniul IT, CENIT, distincția „Gold Certified Education Partner“ pentru standardul ridicat de calitate al sesiunilor de instruire software în domeniul Product Lifecycle Management (PLM). Acest certificat este recunoscut în țări precum Germania, Elveția, România și Franța.