Conferința Națională PLM 2013, un eveniment de referință în industria fabricației digitale

CAD/CAM/CAE/PDM/PLM/ERP

de Ada Computers

Conferința Națională PLM 2013, un eveniment de referință în industria fabricației digitale

Pe 26 și 28 martie 2013, compania ADA în parteneriat cu Siemens Industry Software, organizează Conferinţa Naţională PLM la București (JW Marriott Grand Hotel, Constanța Ball-Room ) și Timișoara (Hotel Continental, Continental Conference Room ).

Evenimentul, aflat anul acesta la a patra ediţie, reuneşte reprezentanţi de seamă în industria tehnologiei software Product Lifecyle Management, în persoana specialiştilor de factură tehnică de la Siemens Software Industry din Anglia, Austria, executivi de top din partea unora dintre cele mai importante companii din industriile locale, interesaţi de soluţiile de gestiune a ciclului de viaţă al produsului, adepți ai filosofiei PLM.
 

Participanții la acest eveniment vor beneficia de o excelentă ocazie de interacțiune cu specialiști ai domeniului și de a stabili noi oportunități pentru dezvoltarea afacerii. În plus, datorită conținutului documentat și validat de experiența practică a specialiștilor, toți cei prezenți la eveniment își vor completa imaginea de ansamblu asupra tendințelor și perspectivelor de evoluție specifice industriei în care activează.

 

,,Evenimentul este o excelentă punte de legătură între companii, aspirațiile acestora și răspunsul pe care soluțiile PLM îl au pentru creșterea valorii afacerilor. Reprezentanții companiilor care au participat și în trecut la conferință, au identificat și dezvoltat oportunitățile de colaborare cu alte companii prezente la eveniment. De asemenea, cei prezenți au reținut mesajul legat de creșterea valorii în afaceri prin inovație, optimizarea resurselor, reducerea costurilor, iar astăzi folosesc cu succes soluțiile oferite de ADA." a declarat Ionel Barbu, Director general, compania ADA.

Anul acesta evenimentul se va derula sub sloganul Managing Complexity in a Changing World, echipa ADA, împreună cu reprezențanți ai Siemens Industry Software din Anglia, Austria și România,  propunându-și să identifice modalitățile eficiente în care complexitatea unei lumi aflată în continuă schimbare poate fi gestionată prin tehnologie, iar deciziile corecte în afaceri au la bază competențele înalte și informația optim gestionată!

Prin intermediul acestui eveniment care promite să devină unul de tradiție pentru industriile producătoare din România, compania ADA și Siemens Industry Software fac cunoscute beneficiile pe care soluțiile software pentru gestiunea ciclului de viață a produsului le oferă companiilor, avantajele integrării ingineriei cu tehnologia inovativă fiind de necontestat.