Cursuri de instruire CAD, organizate la standarde europene

CAD/CAM/CAE/PDM/PLM/ERP

de T&T

Cursuri de instruire CAD, organizate la standarde europene

Man and Machine România, subsidiară a grupului german Mensch und Maschine Software SE (M+M), Autodesk Platinum Partner, organizează cursuri de instru­ire pentru specialiştii proiectanţi CAD în cadrul centrului autorizat Autodesk (ATC) – Man and Machine Education Center.

 

Man and Machine Education Center deţine multiple acreditări acordate de Autodesk pen­tru susţinerea de programe de instruire CAD în România, având o sală nouă în Bucureşti şi un centru de formare mobil, ceea ce îi permite să susţină cursuri şi la beneficiar.

 

Cursurile de instruire includ atât parte teoretică, cât şi exerciţii care garantează dobândirea abilităţilor practice în lucrul cu aplicaţia şi sunt susţinute de instructori autorizaţi Autodesk cu experienţă în proiectare, care au pregătit peste 1300 de utilizatori ai aplicaţiilor CAD în industriile mecanică, arhitectură, construcţii, instalaţii şi infrastructură. Sunt emise atât cer­tificate oficiale Autodesk cu recunoaştere internaţională, cât şi certificate proprii, Mensch und Maschine, cu reputaţie la nivel european. Materialele de instruire oferite sunt în format electronic (sau, opţional, în format tipărit) elaborate pe baza manualelor oficiale Autodesk, sau pe baza curriculei proprii Mensch und Maschine.

Doar în această vară, Man and Machine Education Center sprijină inginerii specialişti CAD prin invitaţia de a participa la două cursuri de instruire, plătind doar unul singur. Oferta se aplică şi pentru participarea la acelaşi curs a două persoane din cadrul aceleiaşi companii, plata făcându-se doar pentru o singură persoană. Promoţia este valabilă pentru cursurile de instruire programate în lunile iulie şi august 2012, care se desfăşoară la sediul Man and Machine Education Center. Mai multe detalii găsiţi pe: www.manandmachine.ro