Digital Twin lansează Siemens NX 11 în România

CAD/CAM/CAE/PDM/PLM/ERP

de Digital Twin

Digital Twin lansează Siemens NX 11 în România
Compania Digital Twin, partenerul Siemens Industry Software pentru România, lansează cea mai recentă versiune a soluției complete Siemens CAD-CAM-CAE printr-o serie de evenimente menite să familiarizeze utilizatorii cu noutățile din NX 11.
 
Miercuri, 14 septembrie, va avea loc Webinarul de lansare a NX 11, ,,Power to reshape the future”, cu invitați speciali de la Siemens Industry Software.
 
Înscriere gratuită aici: 
Digital Twin va lansa cu ocazia acestui webinar primul portal online cu traininguri video gratuite pentru NX. Întreg conținutul este realizat la cele mai înalte standarde, este diponibil în limba română și a fost creat cu intenția de a susține adoptarea rapidă a NX CAD-CAM în companiile din România.
 
De asemenea, compania investește în dezvoltarea comunității de specialiști prin oferirea celui mai important blog de dezvoltare a produsului din România, unde reunește știri despre inovații și bune practici din domeniu, pentru a crește standardele profesionale din industrie și a încuraja competitivitatea.
 
Digital Twin este o prezență puternică și dinamică în România, firma românească și-a propus să devină partenerul preferat pentru digitalizarea proceselor de proiectare, fabricație și validare digitală a produselor.

Pentru a participa la lansare vă puteți înscrie pe www.digitaltwin.ro