Webinar pentru creşterea productivităţii în fabricaţie, oferit de Digital Twin

CAD/CAM/CAE/PDM/PLM/ERP

de Digital Twin

Webinar pentru creşterea productivităţii în fabricaţie, oferit de Digital Twin

Cele mai bune practici pentru fabricație vor fi prezentate în cadrul unor evenimente online, cu scopul de a sprijini companiile din România să activeze la adevăratul lor potențial. Aceste întâlniri vin în întâmpinarea celor care caută răspunsuri pentru eficientizarea proceselor de fabricație și care vor să descopere cele mai recente soluții disponibile.

Pentru această serie de discuții, obiectivele principale vor fi: scurtarea timpilor de fabricație, reducerea costurilor și creșterea calității reperelor fabricate.

„Ne dorim discuții specializate și interactive. Împreună cu experții noștri și cei de la Siemens vrem să aducem valoare prin digitalizarea proceselor de fabricație.”, declară Eduard Oprea, co-fondator Digital Twin.

Cei interesați se pot înscrie la adresa: training.digitaltwin.ro. Prin acest demers, Digital Twin, partenerul Siemens Industry Software, își servește clienții la cele mai înalte standarde de profesionalism. De asemenea, firma contribuie activ la dezvoltarea comunității de ingineri prin blogul PLM, portalul de training online pentru Siemens NX, sau prezentări la evenimentele din industrie.

Mai multe detalii găsiți pe pagina companiei (www.digitaltwin.ro).