Calitate & Control

Articole

Sisteme de măsurare video multi-senzor

Sisteme de măsurare video multi-senzor

Sistemele de măsurare video CNC iNEXIV inspectează automat dimensiunile unei game variate de repere și componente electrice, utilizând tehnologii optice de măsurare și procesare a imaginilor de ultimă generație. Prin detectarea precisă a marginilor piesei utilizând imagini achiziționate cu o cameră CCD și prelucrarea datelor, este posibilă măsurarea pieselor complexe.

de Top Metrology -

Stiri

de Mitutoyo Romania 9 decembrie 2017

Mitutoyo România a participat la Demo Metal Braşov

Mitutoyo România a participat la Demo Metal Brașov 2017, eveniment de referință pentru industria de prelucrare a metalelor, aflat la cea de-a șaptea ediție. Ca de fiecare dată, Demo Metal s-a dovedit a fi o bună oportunitate pentru prezentarea noutăților companiei și pentru deschiderea a noi contacte de business.


de Ro-Mega Trade 17 mai 2017

Noile Laser Traker FARO VantageS şi VantageE

Laserele tracker FARO VantageS și VantageE fac trecerea la următorul nivel în ceea ce privește productivitatea laserelor de urmărire. Cu fluxul de muncă innovator RemoteControls™, precizie superioară, portabilitate și robustețe excepțională, aceste Lasere trackere fac cu ușurință măsurători 3D la scară largă. Modelele VantageS și VantageE oferă posibilitatea construirii și inspectării de produse printr-o măsurare rapidă, simplă și precisă. Ele optimizează procesele și oferă încredere în rezultatele măsurătorilor.