Mitutoyo lansează noul model: Quick Vision Active

Calitate & Control

de Mitutoyo Romania

Mitutoyo lansează noul model: Quick Vision Active

Quick Vision Active oferă o gamă largă de magnificații, oferind noi posibilități de a face față provocărilor de măsurare non-contact sau contact a caracteristicilor și pieselor tot mai pretențioase din punct de vedere calitativ.

Astfel, Mitutoyo, unul dintre cele mai mari numeîn domeniul măsurării, lărgește gama de mașini de măsurat vision cu seria Quick Vision Active. Acest sistem de măsurat vision CNC este mult mai ușor operabil, fiind un model mult mai economic din punct de vedere al spațiului necesar, cu funcționalități mai avansate, pentru a face față mai multor provocări de măsurare contact sau non-contact.

Quick Vision Active este extrem de efficient și flexibil, oferind un câmp vizual mare cu obiective zoom interschimbabile, pentru a face față provocărilor de măsurare a caracteristicilor mici până la cele mari. Cu aceste obiective cu magnificare în 8 trepte se poate realiza o gamă de mărire de la 0.5X la 7X menținând în același timp o calitate foarte clară a imaginii. Obiectivul opțional 1X atinge un interval de magnificare de la 0.5X la 3.5X, cu o distanță de lucru de 74 mm. Cu obiectivul 2X se poate realiza o gamă de magnificare de la 1X la 7X.

Quick Vision Activ este disponibil cu domenii de măsurare de 250 x 200 x 150 (mm) sau 400 x400 x 200 (mm), cu sau fără opțiunea de măsurare prin contact cu sondă tactilă. Software-ul QVPAK utilizează funcția de detectare margine și recunoașterea de model (patern) pentru a localiza și pentru a orienta sistemul de coordonate cu intervenție minimă a operatorului, asigurând acuratețea și reproductibilitatea rezultatelor măsurătorilor.

Alte caracteristici tehnice:

  • Masă cu iluminare programabilă coaxială și inelară cu LED în 4 cvadrante
  • Autofocus de mare viteză
  • Cameră color de înaltă rezoluție și foarte rapidă
  • Magnificare de calitate cu obiectivele originale Mitutoyo
  • Software QVPAK 3D de ultimă generație
  • Retrofitabil oricând cu sondă tactilă.