Mitutoyo, partener în educaţie

Calitate & Control

de Mitutoyo Romania

Mitutoyo, partener în educaţie

În concordanța cu motto-ul companiei Mitutoyo - „Oameni buni, mediu bun si tehnica buna”, Mitutoyo România a reusit, în cei patru ani de la înființarea companiei, sa puna bazele unei bune colaborari cu mediul educațional din România.

“Pâna în prezent, am reusit sa participam, sub diverse forme, în proiecte de anvergura, cum ar fi Centrul de excelența din Timisoara, un centru educațional, Laboratorul de metrologie dimensionala Mitutoyo din cadrul Institutului de cercetaredezvoltare al Universitații Transilvania, Unversitatea Politehnica Bucuresti si, nu în ultimul rând, cu Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi.

Prin aceste acțiuni, încercam sa înlesnim educația viitorilor ingineri, care sa devina ingineri mai buni, deci oameni mai buni, sa aiba contact direct cu tehnologia de vârf în domeniul masurarii lungimilor si, nu în ultimul rând, sa aiba o persepctiva de ansamblu privind întregul proces de calitate.

Mulți dintre studenții si elevii de acum vor fi viitori ingineri în diverse domenii de activitate, având posibilitatea de a avea noțiuni practice fundamentate în domeniul metrologiei dobândite, deja, în cadrul instituțiilor de învațamânt. Tocmai de aceea o sa continuam sa strângem relația cu sistemul educațional din România si, prin diverse forme, sa continuam sa facilitam tineretului de astazi accesul la noi tehnologii de masurare. „

Florin Calin,Manager Mitutoyo România

Mitutoyo România SRL este reprezentanţa 100% Mitutoyo în România

Mitutoyo, liderul mondial în domeniu, este singurul fabricant care produce întreaga gamă de aparate de măsură și control mărimi liniare, de la șublere, micrometre, ceasuri comparatoare, scale lini are, truse de cale, palpatori incrementali, rugozimetre, durimetre, la mașini de măsurat abateri de formă, suprafața, contur, vision, scan-laseri și mașini de măsurat în 3D manuale și CNC.

Mitutoyo România SRL, prin persona lul tehnic specializat, oferă suport tehnico comercial complet de ofertare, livrare, instalare, calibrare, training, piese de schimb, service în garanție și post-garanție. Cu echipamentele de măsură și control expuse în showroom-ul din Otopeni, realizează demonstrații, training de specialitate sau măsurători și aplicații la solicitarea clienților.