IMPLICARE Schneider Electric se implică activ în educarea tinerilor absolvenți

Energie

de T&T

IMPLICARE Schneider Electric se implică activ în educarea tinerilor absolvenți

Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei, a participat la începutul lunii martie la 360 Career Event, un eveniment de carieră adresat studenților și tinerilor absolvenți ce a avut loc la Universitatea Politehnică din București.

Presedintele Schneider Electric România, Saulo Spaolanse, le-a vorbit tinerilor despre sistemele de management eficient al energiei electrice implementate de companie, atât în cazul fabricilor, cât și în cladiri rezidențiale sau de birouri. De asemenea a fost prezentată implicarea constantă în educarea publicului larg cu privire la consumul de energie electrică prin proiecte precum portalul educațional online Energy University.

,,Fiecare ocazie în care putem să ne implicăm activ în educarea viitorilor specialiști în managementul energiei reprezintă o mare bucurie pentru noi. Astfel tinerii reușesc să își completeze cunoștiințele teoretice despre domeniul energiei electrice cu aspecte practice din studiile de caz și proiectele pe care le desfășuram,” declara Saulo Spaolanse, Country President Schneider Electric România.  Tot în cadrul evenimentului studenții au avut ocazia să experimenteze o zi de lucru în una din companiile participante la târg. În data de 8 martie la sediul Schneider Electric din București au fost întâmpinați cei 21 de studenți interesați să afle cât mai multe informații despre ce înseamnă să lucrezi într-o companie specializată în managementul energiei. 

Pe parcursul zilei studenții au vizitat compania alături de președinte și au interacționat cu angajații, reușind să înțeleagă ce înseamnă sa fii project manager, experimentând direct produsele Schneider Electric și aflând mai multe informații despre smart grid sau despre producerea energiei regenerabile.