Noul sediu al Schneider Electric România

Energie

de T&T

Noul sediu al Schneider Electric România

Pe 11 iunie, Schneider Electric România a inaugurat noul sediu, de aproximativ 3100 mp, situat la etajele 1 și 2 din clădirea Green Court Bucharest. Cu această ocazie, a fost prezentat proiectul implementat pentru dezvoltatorul Skanska, ce a constat în echipamente și soluții de distribuție și alimentare cu energie electrică, eficiență energetică și management centralizat al clădirii.

Pentru managementul inteligent al clădirii, Schneider Electric România a implementat SmartStruxure Solution, o soluție integrată care poate aduce economii de energie de până la 30%, asigurând, în același timp, un mediu confortabil, sigur și sustenabil.

Smart Struxure Solution include controlul, monitorizarea și supervizarea instalațiilor unei clădiri: centrală termică, centrală de apă răcită, centralele de tratarea aerului, sistem de ventilo-convectoare, ventilatoarele de evacuare, tablourile electrice, sistemul de contorizare.

După discuții, toți participanții au făcut un tur al noului sediu, pentru a descoperi soluțiile inovatoare implementate în întreaga clădire, precum și pentru a vedea spațiile moderne de lucru de care se bucură beneficiarii acestora.