Noua platformă transportoare X65 triplează valoarea de utilizare pentru beneficiar

Logistica

de T&T

Noua platformă transportoare X65 triplează valoarea de utilizare pentru beneficiar

Costul total redus pentru beneficiar, sustenabilitatea şi inovaţia au fost obiectivele dezvoltării noii generaţii de conveioare X65 ale firmei FlexLink. Rezultatul constă într-o valoare mai mare pentru utilizatori în comparaţie cu prezentele soluţii din liniile de producţie şi de ambalare.

 

Sistemele de transportoare cu bandă (conveioare) sofisticate sunt elementele principale  în soluţiile de logistică din producţie, mărind eficienţa în liniile  de producţie, de testare şi de ambalare. Odată cu lansa­rea noului conveior X65, FlexLink a dus performanţele conveioarelor la nivele noi şi superioare, oferind un cost total mai mic pentru proprietar, un nivel de zgomot cu mult mai mic şi un concept inovativ pentru viitor.

 

Noua platformă X65 oferă o rezistenţă dublă în comparaţie cu standardele actuale. Göran Abbestam, Director de Producţie la FlexLink explică: „Rezistenţa dublă a conveiorului are un efect extraordinar asupra durabilităţii şi intervalelor de întreţinere ale sistemelor instalate. În plus, amplasarea poate fi făcută mai simplu, deoa­rece, pentru un anumit aranjament, sunt necesare mai puţine sisteme de acţionare şi de transfer, datorită lungimii maxime mărite a conveiorului. Pentru utilizator, acest lucru are un impact substanţial şi pozitiv, concomitent cu o complexitate mai mică şi un cost mai mic de instalare.”

 

Conveiorul X65 este proiectat pentru a avea o frecare mai mică, un consum de putere mai  mic şi o durată de exploatare mai mare. În plus, FlexLink introduce o nouă tehnologie de acţionare de înalt randament, pentru a reduce şi mai mult consumul de putere. X65 este capabil să realizeze o viteză dublă faţă de generaţia anterioară de conveioare -120m/min. FlexLink a depus eforturi considerabile pentru reducerea zgomotului şi pentru îmbunătăţirea securităţii operatorului. În majoritatea aplicaţiilor obişnuite, nivelul de zgomot al conveiorului X65 este la un nivel tipic unui birou şi, comparat cu standardele industriale, cu până la 80% mai mic.(http://news.directindustry.com)