permaFLEX - sistem de lubrifiere monobloc

Lubrifianti

de T&T

permaFLEX - sistem de lubrifiere monobloc

Cerinţa de bază pentru o durabilitate mare a rulmenţilor şi a lanţurilor este lubrifierea optimă. O lubrifiere incorectă are ca rezultat deteriorări şi defectarea echipamentului. Noul sistem de lubrifiere monobloc permaFLEX de la firma perma-tec asigură lubrifierea sigură 24 ore pe întreaga durată a anului, pentru toate tipurile de industrii şi aplicaţii.

 

permaFLEX este furnizat astfel încât este gata funcţionare, fără a necesita vreo sculă de montaj sau specială. Doar se dezambalează, se roteşte comutatorul în poziţia corespunzătoare perioadei de descărcare dorită şi se fixează în punctul de lubrifiere. Perioada de descărcare (în trepte lunare de la 1 la 12 luni) poate fi modificată oricând după ce s-a făcut activarea. În timpul perioadelor mai lungi de inactivitate a maşinii, permaFLEX poate fi oprită complet şi poate fi reactivată atunci când maşina este repornită. Flexibilitatea face ca permaFLEX să fie un sistem ideal pentru variate cerinţe ale punctelor de lubrifiere.

 

permaFLEX face ca întreţinerea preventivă să fie mai uşoară şi mai sigură. Intervalele de întreţinere mai lungi şi montarea la distanţă reduce semnificativ interfaţarea dintre perso­nalul de întreţinere şi echipamentul funcţional periculos. Acest fapt măreşte securitatea locului de muncă şi este mult mai eficient din punctul de vedere al costului. (http://news.directindustry.com)