Management & Calitate

Articole

Stiri

de Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO) 17 septembrie 2018

Standardul internaţional ISO 50001 pentru managementul energiei

Standardul internațional ISO 50001 pentru îmbunătățirea performanței energetice tocmai a fost revizuit, făcându-l mai eficient pentru a face față provocărilor energetice mondiale. Roland Risser, Președintele Comitetului Tehnic ISO care a elaborat standardul, a declarat că noua versiune conține termeni și definiții actualizate și o mai mare clarificare a anumitor concepte de performanță energetică.


de Jeni Toma 23 mai 2013

InfoStandard WEB

Informarea exactă şi corectă este baza luării unor decizii inteligente, care conduc la creşterea competitivităţii. Informarea rapidă economiseşte timp şi reduce cheltuieli. Aceste adevăruri sunt valabile în toate domeniile care sunt în proces continuu de transformare, care au o evoluţie permanentă. Un astfel de domeniu este cel al standardizării, unde există o permanentă evoluţie a standardelor, care urmăreşte îndeaproape progresul tehnic şi cerinţele pieţei.

 


de T&T 31 august 2012

Conferința Națională TÜV Rheinland România

 Energia Verde – Provocarea secolului XXI

TÜV Rheinland România anunță Conferința Națională anuală, eveniment ce se va desfășura în perioada 26-28 septembrie 2012, în Complexul Turistic Cheile Grădiștei – Fundata.