Management & Calitate

Articole

Cum proiectăm o strategie la nivel de organizație (I)

Cum proiectăm o strategie la nivel de organizație (I)

Strategia se referă, în principal, la acele acțiuni care determină înflorirea, supraviețuirea sau dispariția unei organizații. Strategia reprezintă procesul prin care astfel de acțiuni sunt proiectate și puse în aplicare. Acest proces este esențial pentru succesul în timp al oricărei organizații, indiferent de modul în care definim termenul de "succes". Pentru cei care conduc organizațiile, strategia implică un număr mare de analize și activități, iar înțelegerea și utilizarea acestora reprezintă abilități extrem de importante care stau la baza succesului organizațiilor

de Renaldo Niță -

Stiri

de 17 septembrie 2018

Standardul internaţional ISO 50001 pentru managementul energiei

Standardul internațional ISO 50001 pentru îmbunătățirea performanței energetice tocmai a fost revizuit, făcându-l mai efi cient pentru a face față provocărilor energetice mondiale. Roland Risser, Președintele Comitetului Tehnic ISO care a elaborat standardul, a declarat că noua versiune conține termeni și defi niții actualizate și o mai mare clarifi care a anumitor concepte de performanță energetică.


de Jeni Toma 23 mai 2013

InfoStandard WEB

Informarea exactă şi corectă este baza luării unor decizii inteligente, care conduc la creşterea competitivităţii. Informarea rapidă economiseşte timp şi reduce cheltuieli. Aceste adevăruri sunt valabile în toate domeniile care sunt în proces continuu de transformare, care au o evoluţie permanentă. Un astfel de domeniu este cel al standardizării, unde există o permanentă evoluţie a standardelor, care urmăreşte îndeaproape progresul tehnic şi cerinţele pieţei.

 


de T&T 31 august 2012

Conferința Națională TÜV Rheinland România

 Energia Verde – Provocarea secolului XXI

TÜV Rheinland România anunță Conferința Națională anuală, eveniment ce se va desfășura în perioada 26-28 septembrie 2012, în Complexul Turistic Cheile Grădiștei – Fundata.