Demonstrații LIVE și oferte speciale la Demo Metal 2014

Masini-Unelte

de T&T

Demonstrații LIVE și oferte speciale la Demo Metal 2014

Vino la Demo Metal  2014!

Cum stăm cu afacerile din industrie?

Poate nu ni se pare greu să răspundem. Lucrând în domeniu, toți știm câte ceva. Avem o părere. Probabil, răspunsurile vor fi variate și direct legate de nevoile momentului în cadrul companiilor în care activăm. Stadiul dezvoltării, mărimea, domeniul de activitate, piaţa pe care acționează diferențiază companiile. De aici și varietatea răspunsurilor posibile. Putem fi în situația de a nu găsi chiar două răspunsuri identice. Câtă diversitate!

 

Te poţi întreba: există ceva ce ne unește? Există şi ceva ce ne face identici?

Sigur. Ne unește pe toți, indiferent de circumstanţe, dorința de a ne putea alege viitorul, de a ni-l putea determina și construi. Avem în comun dorința de a putea opta și de a alege. Alegerile și achizițiile pe care le facem ne definesc viitorul. Și din acest motiv vrem să fim siguri că partenerul de afaceri ales ne poate garanta progresul. Vrem să avem controlul când cumpărăm ceva ce știm că va influența esențial felul cum vom lucra și, astfel, bunăstarea noastră viitoare. Mai ales că furnizorii noştri nu mai sunt doar simpli vânzători, ci furnizori de soluții complexe, specializate, la temă. Devin astfel partenerii noştri pe termen lung. Împreună cu ei ne construim viitorul. Aici ne ajută Demo Metal. Cum? Este cel mai bun mod în care îţi poţi alege echipamentul care răspunde cel mai bine nevoii tale. Doar văzându-l la lucru, comparându-l cu altul (în lucru), testându-l sau învăţând despre el, poți alege. Sunt compatibilități care se pot decide doar prin participarea activă la o demonstrație. Alegând corect echipamentul, îți alegi implicit partenerul. Aşa se pot naște cele mai solide parteneriate.

 

Chiar dacă unii cred că pot vinde cel mai ușor spunând o poveste (și alții chiar cumpără ascultând-o) – în industrie, greu este să arăți ce poți face concret pentru partenerii tăi. Acesta este ajutorul pe care Demo Metal îl oferă companiilor din industrie: le ușurează procesul de selecție a partenerilor de încredere, prin contactul direct cu soluțiile dedicate lor şi testate sub ochii specialiştilor lor. Demo Metal este locul în care nu se spun și nu se ascultă poveşti, ci se construiesc parteneriate solide și reuşite.

Mulțumim companiilor care au înțeles că parteneriatul se construiește printr-o investiție. Mulțumim companiilor participante la Demo Metal 2014, în special celor care fac demonstraţii în standurile proprii şi în linia de fabricaţie. Trebuie să facem toți asta - și dumneavoastră, cititorii T&T - printr-o vizită la standurile lor de la Demo Metal. Este răsplata pe care le-o datorăm companiilor care au înțeles nevoile actuale ale afacerilor din industria noastră punându-se la dispoziţia acestora. De partea cealaltă, mulțumim  celor ce vor veni să viziteze Demo Metal, înțelegând că trebuie să răsplătească acest efort.

 

Construcţia este pentru toți o etapă dificilă în care ne bazăm foarte mult pe ajutorul partenerilor. Este o etapă pe care nu o putem ocoli. Ştim asta. Ne revine datoria de a ne informa pentru bunăstarea noastră, pentru viitorul nostru. Nu putem aștepta sau lăsa la întâmplare acest demers. Nu putem delega pe nimeni pentru asta. Aşadar, sunteți așteptați la Demo Metal!

 

Aveți ce vedea în lucru la această ediție. În continuare, sunt enumerate câteva dintre atracţiile ediţiei 2014 (câte pot cuprinde patru pagini), inclusiv ofertele speciale pe durata târgului. La edițiile viitoare așteptăm să se alăture și alte companii. Demo Metal va merge înainte pentru voi. (Onuţ Iliescu)

 

 

Ce poți vedea?

LIVE

Linie de producţie complet funcţională

La Demo Metal 2014 puteţi vedea în acţiune o linie de flux tehnologic complet funcţională. Linia va integra două maşini CNC - un centru de prelucrare vertical şi un strung - într-o linie de prelucrare a unui reper specific industriei auto şi va prezenta un sistem complet de producţie cu scanare 3D (Reverse Engineering), proiectare CAD, debitare, frezare, tratament termic - cifare - ajutat de robot, strunjire şi control dimensional activ şi pasiv.

Firmele ce vor participa la realizarea liniei de producţie sunt: EFD Induction, GreenBau, INAS, MasterCAM, Maxim, Mitutoyo, Robital şi Spectromas. Sculele folosite în operaţiile de prelucrare vor fi de la Iscar şi Sandvik Coromant.


Demonstraţii cu aparate de sudare

 

Plasmaserv va demonstra funcționarea noilor aparate de sudare MIG-MAG – modelul FastMig seria M în versiunile 320/420/520 - și a aparatelor de sudare TIG AC/DC model MasterTig MLS 2300AC/DC, de la Kemppi.


Prelucrări prin strunjire şi frezare

TEXIMP va face demon­straţii pe maşini-unelte Haas, cu scule Walter.

RO-MEGA va realiza câteva modele de piese finite prin strunjire şi frezare cu ajutorul strungului Doosan PUMA 280M. De asemenea, se vor realiza măsurători LIVE ale unor piese cu maşina de măsurat în coordonate LH87, de la Wenzel.


Execuţia unei matriţe de injecţie

ALLMETECH va executa LIVE o matriță de injecție pe un Centru Hurco în 5 axe. Aplicația are scopul de a demonstra modul în care poate fi urmărit și controlat procesul de producție, de la design la realizarea programului și, în final, la execuția piesei de prelucrat cu ajutorul softului CAD-CAM NX9 de la Siemens. Controlul calității se va face cu echipament Mitutoyo.

 

SPECIAL

Premieră Mondială!

La ediţia din acest an, Demo Metal găzduieşte un utilaj expus în premieră mondială în cadrul unui târg: KASTOwin 4.6. Firma KASTO, împreună cu reprezentanta din România – MAXIM - au decis că Demo Metal întruneşte toate condiţiile pentru a fi locul în care noua gamă de utilaje KASTOwin îşi face lansarea pentru publicul larg.


 

UTILAJE

Alfa Metal Machinery: Python P1530 – echipament auto­mat de tăiere cu plasmă sau oxi-gaz produs de Lasermach.

Allmetech: O serie de echipamente aparținând pro­ducătorilor Hurco și Microcut – The Chalenger.

CMIE: Strung compact de mare productivitate CNC HS-22 de la Tongtai Machine & Tool Co. Ltd din Taiwan și mașină de training CNC pentru frezare.

COBOTEC Engineering: Fierăstrău au­­tomat BEHRINGER HBE 261 A Dynamic.

DELTA MACHINE: Centru de prelucrare verticală în 3 axe Sun Mill JHV 1020, de la Jeenxi Technology, freză universală model UWF 110 produsă de Bernardo și fierăstrău cu bandă model BMSY 320 de la Beka Mak.

KNUTH Machines & Accesories România: Mașină de frezat Servomill 700, strung Servoturn 410, centru vertical de prelucrare cnc AxisCenter, strung cu variator de turație Tornado 230 și mașină pentru găurire, frezare, filetare și alezare KBF 50.

LEADERTECH Consulting: Centru de prelucrare vertical VESTA 1000 de la Hwacheon, centru de prelucrare vertical M550 și strung orizontal CNC T200 de la RAIS.

PLASMASERV: Sistem profesional de tăiere cu plas­mă pentru tăiere manuală a metalului, Hypertherm Powermax30® XP; sistem profesional de tăiere și crăițu­ire cu plasmă pentru tăiere manuală Powermax125®.

RO-MEGA TRADE: Strung Puma 280M de la Doosan Infracore, mașină de măsurat în coordonate LH 87 New Generation de la Wenzel, braț de măsurare în coordonate Edge - Faro de 2,7 m în 7 axe, alături laser tracker-ul – Vantage Faro.

Rywal RHC: Cel mai mic aparat din ca­tegoria aparatelor de sudură semi-automate MOST - Fanmig 175i, noul aparat marca MOST pentru sudura TIG a alumi­niului - PONTIG 200 AC/DC, reductoare MOST, brennere, supape de siguranță, conectori, cleme și alte accesorii pentru sudură și tăiere oxigaz, precum și masca de sudură MOST S777, mănuși de sudură și șorțul de sudură B1.

TEXIMP: Freză de mare productivitate Haas VF-2SS și strung pentru strunjire și frezare Haas ST-10.

 

Ce discounturi poti obține la Demo Metal?

20% ALWO THERM SRL

Acordă 20% discount la orice produs ALWO comandat pe perioada târgului.


24%-51% AMADA

Oferă preţuri speciale pentru următoarele utilaje:

 • ABKANT de 100 TF -model HFE M2-100.3 cu 7+2 axe - preţ cu discount de 32,29% - 79900 EURO 
 • ABKANT de 170 TF - model HFE M2-170.3  cu 7 axe + alte opţiuni incluse - preţ cu discount de 28,9 % -  121900 EURO 
 • MAŞINĂ DE ŞTANŢAT de 30 TF- model EMZ 3510 - preţ cu discount de 34,55% -  264500 EURO 
 • PRESA SERVO ELECTRICĂ de 250 TF  - model SDE 2025 - preţ cu discount de  51,8% - 149000 EURO 
 • LASER AMADA model NOU 2014- LCG 3015, 3,5 KW, 3000x1500 mm - preţ cu discount de 24,71% - 365000 EURO

10%-15% ARTEM

Oferă discounturi între 10 şi 15%, astfel:

1. Discount de 10%:

   • Conveiorul de la MB CONVEIORS, expus în stand

   • Maşini de îndoit  tip abkant CNC şi ghilotine CEMAX cu lungimi  de lucru de 1200 şi 1500mm

2. Discount de 15%:

   • Scule de precizie pentru prelucrare prin aşchiere MAGAFOR

  • Scule pentru debavurare manuală NOGA.

  • Gamă completă de cilindri cu gaz AZOL pentru echiparea ştanţelor şi matriţelor de ambutisat

  • Elemente de prindere rapidă SPEEDY BLOCK

  • Scule şi dispozitive de marcat  BVG


7% CAUTIS

Orice utilaj de debitat cu jet de apă din gama MAXIEM, cu masa minim de 1500 x 3000 mm şi pompa 30 HP, va avea pe perioada expoziţiei un discount net de 7% şi o licenţă Software Premium Gratuită (o economie de cca 17.000 USD).


20% CMIE

Oferă un discount exclusiv de 20% la toate utilajele din showroom-ul din Cluj-Napoca:

 • Strung orizontal cu CNC şi subspindle Tongtai Topper TA-20LB
 • Strung orizontal cu CNC Tongtai Topper HS-22
 • Strung orizontal cu CNC Tongtai Topper TNL-85AII
 • Centru de prelucrare vertical cu CNC şi turaţie arbore principal 12000rpm Sister SV-8H
 • Maşina de training CNC pentru strunjire
 • Maşina de training CNC pentru frezare

10%-20%  EMUGE FRANKEN ROMÂNIA

Oferă discounturi exclusive pe perioada Demo Metal, după cum urmează:

 • Discount 10% - pentru Port-tarozii SOFTSYNCHRO® (vala­bil pt. Softsynchro® 0, 1, 3, 4 cu coada HSK, SK si Weldon). Port-tarozii Softsynchro®
 • Discount 25% pentru frezele cilindro-frontale din carbură DUPLEX

10% GREENBAU TEHNOLOGIE

Oferă 10% reducere la toată gama de maşini-unelte OKUMA şi 5 ANI GARANŢIE.


3% - 40% GÜHRING

Oferă reduceri la:

 • Set freze Diver - HB, -38%, preţ: 155 €
 • Set freze Diver - HA, -40%, preţ: 150 €
 • Set freze ratio - Lungi, -16%, preţ: 100 €
 • Set Taroizi Powertap + Burghie gaură înfundată / străpunsă, -9%, preţ: 50 €
 • Set Power Tap - gaură înfundată / străpunsă, -12%, preţ:38 €
 • Set Power Tap - gaură înfundată + Tin, -3%, preţ:65 €

10% INAS

Oferă DISCOUNT EXCLUSIV de 10% pentru:

 • software Creo (denumit anterior Pro/ENGINEER), produs al companiei PTC
 • Software VERICUT, produs al companiei CGTech

KNUTH

Oferă preţuri speciale pentru utilajele:

 • Mașina de frezat - Servomill 700 - 19.500 Eur.
 • Strung - Servoturn 410 - 22.900 Eur.
 • Centru vertical Eco Center 250 - 22.500 Eur.
 • Strung  Roturn 320 - 28.000 Eur.
 • Strung - Turnado 230 x 1000 V - 12.500 Eur.
 • Mașina de găurit, frezat și filetat, alezat - KBF 50 - 11.600 Eur.

2%-5% LASER PROCESSING

Acordă discounturi între 2 şi 5%, pentru toate comenzile lansate în timpul vizitei efectuate la standul companiei.


9% LEADERTECH CONSULTING

Oferă 9% reducere pentru centrul de prelucrare vertical VESTA 1000, marca HWACHEON. În plus, toate produsele comercializate vor beneficia de REDUCERI pe perioada târgului.


12% MASCHINENBAU

Exclusiv la Demo Metal, pentru toată gama de fierăstraie MEBA, toată gama de foarfeci combinate PEDDINGHAUS şi pentru toată gama de utilaje de îndoit ţevi şi profile ZOPF, MASCHINENBAU Timişoara va acorda discounturi de 12,5%.


25% PLASMASERV

Oferă un discount de 25% exclusiv vizitatorilor expoziţiei în timpul sau ulterior acesteia (până la 1 octombrie) la achiziţionarea oricărui echipament de sudare Kemppi sau de tăiere cu plasmă Hypertherm.


15%-35% PĂTRAŞCU & GANE ENGINEERING

Oferta specială la Demo Metal 2014:

 • 15% reducere pentru lămpi FRANK PHOENIX
 • Preţuri speciale pentru truse de biţi TORX şi TORX PLUS + limitatoare de cuplu (pentru fixarea plăcuţelor aşchietoare pe suporţi)
 • 35% reducere pentru freze monobloc din carbură

15%-20% RO-MEGA

Pe perioada târgului, Ro-Mega va oferi reduceri, după cum urmează:

 • discount special 18% pentru strungul DOOSAN Puma 280 M
 • discounturi între 15-20% pentru aparate de măsură şi control MAHR (rugozimetre, şublere, micrometre, coloane de măsură etc) – pentru echipamentele din stoc.
 • discounturi speciale pentru alte echipamente expuse în cadrul Demo Metal, la achiziţia lor pe durata targului.

10% RYWAL

Oferă reduceri de 10% pentru orice tip de aparat de sudură.

 • Aparate pentru sudură MIG/MAG: Invertor Fanmig 175i, Aparat sudură MIG/MAG Fanmig 1701 și Aparat sudură MIG/MAG Fanmig 1701E, Fanmig IV
 • Aparate pentru sudură TIG Invertor Pontig 1880HF, Invertor Pontig 2220HF PRO, Aparat sudură TIG Pontig 200 AC/DC
 • Aparate pentru sudură MMA: Invertor Ponte 3.2, Invertor Ponte 4.0, Invertor Ponte 131, Invertor Ponte 151, Invertor 2060 VRD, Invertor Ponte 251 CEL

9%-15% SPECTROMAS

Oferă următoarele discounturi:

 • ATOS Core Essential Line: Discount 9%  - Preț de lista 24500 EURO (22295 euro +TVA), Scaner 3D ATOS Core 2M - MV 300, Artifact de calibrare, Laptop Dell 4700, Trepied ușor + Masa rotativă manuală, Cabluri și accesorii, Genți de transport.
 • Servicii de scanare și control 3D, Discount -15,8 % (Preț de listă95 EURO/ Oră), 80 euro +TVA

5% TEXIMP 

Atât în perioada Demo Metal, cât și în avanpremiera acestuia, Teximp oferă  un discount de 5% pentru toate modelele de mașini-unelte din programul de fabricație Haas, valabil între 15-31 mai 2014.


20% UNITOOLS

Discount exclusiv – pe perioada târgului – 20% - la toată gama de produse INSIZE – aparate de măsură și control.Accept cookie

www.ttonline.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru.

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a www.ttonline.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera
circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru, te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Îți mulțumim pentru acest accept și nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.