DMG MORI prezinta 7 premiere mondiale la EMO MILANO

Masini-Unelte

de DMG MORI Romania

DMG MORI prezinta 7 premiere mondiale la EMO MILANO

DMG MORI isi va confirma statutul de lider de piata la nivel global in domeniul masinilor-unelte cu 7 premiere mondiale, precum si cu o imbinare a portofoliului sau high-tech la EMO Milano

EMO Milano va putea îndeplini perfect rolul de vitrină pentru DMG MORI în ceea ce priveşte noile tehnologii avansate şi produsele inovatoare. De pe 5 până pe 10 octombrie 2015, partenerul tehnologiei - DMG MORI - va prezenta un total de 7 premiere mondiale la standul său din Hala 4. În domeniul tehnologiei strunjirii sunt 4 premiere: strungul pentru producţie SPRINT 32|5 (incluzând şi noua etapă de extindere a SPRINT 32|8) construit în Italia, a doua generaţie de maşini de strunjit şi frezat CTX gamma TC în două mărimi şi centrul pentru strunjit/frezat NLX 6000|2000 pentru componente mari. Cele trei inovaţii de frezare îşi au originea de data aceasta în cea de-a patra generaţie a seriei duoBLOCK. Alte puncte forte ale DMG MORI pentru prezentarea din cadrul expoziţiei sunt reprezentate de introducerea strungurilor automate de la DMG MORI WASINO care au consolidat gama de produse DMG MORI încă de la 1 aprilie 2015.

Grație celor două locații de producție din Italia, EMO Milano va fi o locație ideală pentru DMG MORI. Încă din 1969, fabrica GILDEMEISTER Italiană S.p.A. din Bergamo a fost sinonimă cu tehnologia de înaltă performanță a strungurilor, iar în cadrul grupului aceasta beneficiază de un focus special pe producție și strunguri automate.

Acum, pentru că locația sa a fost modernizată și extinsă anul trecut, DMG MORI va stabili noi standarde în producția de mașini-unelte.

Noii hale de asamblare de 1200 m2 i se adaugă și un centru tehnologic de 1000 m2, unde soluții personalizate și mașini high-tech inovatoare pot fi dezvoltate și pot fi prezentate clienților în condițiile producției.

Premiera mondială de la EMO, SPRINT 32|5, precum și versiunea sa îmbunătățită SPRINT 32|8 sunt ,,fabricate în Italia” la fel ca și mașinile universale de strunjit NLX 2500SY|700 și CTX alpha 500.

  • Într-un workshop de 1200 m2 de asamblare și un centru tehnologic de 1000 m2, GILDEMEISTER Italiană S.p.A. dezvoltă și prezintă clienţilor soluţii specific

Centrele de prelucrare strunjit/frezat  CTX beta l250 TC,masina de productie strunjit SPRINT 50 și mașina automată multi-ax GMG 20 ISM sunt alte exponate de la EMO,produse in Italia.

SPRIN 32|5 și SPRINT 32|8

Extensii ale seriei de success SPRINT pentru component cu diamentru de până la 32 mm

SPRINT 32| 5 este proiectat pentru strunjirea scurta și lungă a pieselor de până la Ø 32 x 600 mm. Cu o amprentă la sol mai mică de 2,8 m², nouă dezvoltare reprezintă un element de producție foarte compact. Materialele utilizate de SPRINT 32| 5, in formă de tijă, ajung până la 32 mm în diametru,utilizând 2 arbori principali si control pe două canale. DMG MORI mentine astfel costul pieselor la minimum. 22 de scule situate pe două transportoare independente de piese fac posibila indeplinirea proceselor complexe de masinare.Strungul automat procesează de asemenea solicit­antele piese radiale la arborele principal cu patru scule antrenate. În total, mașina este echipată cu cinci axe liniare și axa C pentru arborele principal. Alte opțiuni sunt reprezentate de dispozitivul de descărcare piese de până la 600 mm în lungime, și alimentatorul de înaltă presiune cu lichid de răcire de 120 bar.

Ca și upgrade, DMG MORI prezintă la EMO și SPRINT 32|8, ca o altă extensie a gamei SPRINT. SPRINT 32|8 este echipat cu 3 transportori liniari independenți pentru prelucrare în 4 axe pe arborele principal și asigură spațiu pentru până la 28 scule. Mașina are 6 axe liniare în total, incluzând și o a doua axă Y. Două axe C sunt disponibile de asemenea – una pentru arborele princi­pal și cealaltă pentru contra-ax.

Pe lângă plusurile accesibile în performanță și flexibilitate în relație cu componentele complexe, operarea ergonomică și con­strucția durabilă subliniază performanța acestei inovații.

SPRINT 32|5  premiera mondiala la EMO

SPRINT32|5 este echipat cu cinci axe liniare in total precum si cu axa C pentru arboreal principal

CTX gamma TC, a doua generaţie

Prelucrare completă cu noul ax principal compact MASTER pentru strunji

Performanța mai bună și o zonă de lucru mai mare sunt principalele caracteristici ale noilor CTX gamma 1250 TC și CTX gamma 2000 TC. Avantajul incontestabil al celor două echipa­mente din a doua generație de la DMG MORI este axul principal ultra-compact pentru strunjit/frezat. Dimensiunile lor com­pacte se contorizează într-o economisire de spațiu de 70 mm, însemnând că piese cu lungimea de 550 mm pot fi găurite pe orizontală sau strunjite în adâncime. Secțiunea verticală a axei X a fost mărită cu 150mm, astfel fiind extinse opțiunile prelucrării pieselor de dimensiuni mari. Adițional, axa Y oferă acum 20 mm în plus lungime de deplasare. Lungimea maximă de strunjire este de 1300 mm în cazul CTX gamma 1250 TC. Modelul mai mare are o lungime de strunjire de 2050 mm. Diametrul de strunjire este de 700 mm.

În cadrul dezvoltării arborelui compact MASTER de strunjit/frezat, DMG MORI a mărit cuplul de strunjire cu 130 procente, însemnând până la 230 Nm disponibilitate pentru utilizatori. Axul principal operează la viteze de până la 12000 rpm. Noile modele CTX gamma TC au, de asemenea, o dinamică îmbunătățită: vitezele de alimentare de 50 m/min în direcțiile X, Y și Z au crescut cu până la 65 procente. Cu mecanismul de acționare opțional linear în axă Z, mașinile de strunjire/frezare ating până la 60 m/min în alimentare rapidă și o accelerație de 1 g. Echipate cu axa B și ciclul de tehnologie, cele două premiere mondiale sunt ideale pentru prelucrarea simultană în 5 axe. Pentru strun­jirea în 4 axe, un revolver de bază este disponibil opțional ca și transportor de scule secundar. Acesta poate găzdui până la 12 scule, la până 10000 rpm.

Arborele compactMASTER® pentru strunjit/frezat de la DMG MORI oferă un cuplu crescut de până la 130 % ce atinge până la 230 Nm pentru prelucrări puternice cu viteze de strunjire de până la 12,000 rpm

DuoBLOCK, a patra generaţie

Puternice şi precise: noile centre de prelucrare duoBLOCK din cea de-a patra generaţie

Ultima generație de centre de mașinare duoBLOCK excelează prin rigiditatea să unică și precizia extrem de înaltă.

Mai presus de toate, sistemul sofisticat de răcire, cu caracter­istici de răcire complexe în vârful arborelui, în masa rotundă NC și în mașina de bază, garantează precizie pe termen lung chiar și în versiunea standard.

Modulele mari ale seriei duoBLOCK conțin de aseme­nea numeroase opțiuni pentru personalizarea mașinii, precum pachetul de precizie, care include răcirea întregii unități de ali­mentare sau sistemul de control al temperaturii patului mașinii.

Mai mult de atât, clientul poate alege din cea mai largă gamă de arbori ce se află în prezent pe piață – cu cupluri de până la 1600 Nm. În combinație cu pachetele opționale de prelucrare de mare capacitate, utilizatorii beneficiază de o performanță de frezare mai bună cu până la 50 de procente în titan și Inconel.

Poza EMO world premiere DMC 100 duoBLOCK®

5X-torqueMASTER® with 80 % more torque

EMO world premiere DMC 125 H duoBLOCK®

Horizontal heavy duty machining of the extra class

Premierele mondiale din seria duoBLOCK includ mașina universală de frezat DMC 100 U duoBLOCK și centrele orizon­tale DMC 100 H duoBLOCK și DMC 125 H duoBLOCK. Distanța de la axul principal la centrul mesei pentru cele două centre de prelucrare orizontale a fost mărită cu 200 mm, ceea ce conferă astfel suficient spațiu pentru sculele lungi de până la 900 mm.

DMG MORI WASINO Strunguri pentru producţie ultra-precisă cu o rotunjime de 0,2 μm precizie pentru liniile de producţie în cadrul industriei auto

WASINO, un brand ce aparține AMADA MACHINE TOOLS CO., LTD, cu mai mult de 75 de ani de experiență, dezvoltă și construiește strunguri pentru producția de înaltă precizie pentru industria auto, pentru industria optică, dar și pentru alte indust- rii. Acum, deoarece DMG MORI a preluat portofoliul de strunguri al AMADA, modelele sunt integrate în vânzările globale și în reț eaua de service al producătorului de mașini - unelte. Gama de produse include seriile G, seriile J și seriile A, din care DMG MORI va prezenta la EMO două modele reprezentative.

Designul robust și centrul de gravitate coborât al modelelor WASINO din seria G le fac în mod particular potrivite pentru aplicații în care se solicită un grad înalt de stabilitate mecanică și termică.

Mașina de strunjit G07 de la DMG MORI WASINO

 Ø 35 × 50 mm. Duza/ tehnologie industrială Material: Oţel (SCM415) Timp de prelucrare: 50 sec

 Ø 100 × 70 mm. „Cursa“/Industria auto. Material: Oţel (20MnCrS5). Timp de prelucrare: 120 sec

Datorită transportorului sau liniar de scule precum și a stabilităţii procesului și a rigidităţii, G07 oferă baza perfectă pentru aplicaţiile de prelucrare grea

Seria J oferă o selecție de strunguri automate cu revolver de înaltă precizie și extrem de compacte, ce sunt proiectate pentru pregătirea orientată spre calitate și finisarea de precizie a pie- selor de dimensiuni mici.

Modelele WASINO Seria A furnizează utilizatorilor cel mai mare număr de locații pentru scule și, în cazul AD-18S un contra-arbore pentru cerințele de prelucrare completă pe 6 feț e. Punctul central al acestor mașini este prelucrarea de înaltă precizie a pieselor complexe de strunjire/frezare. De aceea echipamentele sunt echipate cu axa Y și spațiu pentru sculele antre- nate. A-18S, de exemplu, poate fi setat cu 18 scule (antrenate).

Adițional, cu GG-05, JJ-1 și AA-1, portofoliul WASINO oferă în fiecare din aceste trei serii un strung cu doi arbori pentru producția de serie foarte mare.

A-18S de la DMG MORI WASINO

NLX 6000|2000 Prelucrări puternice de strunjire/frezare cu un cuplu de până la 12000 Nm, piese lungi şi diametre mari

Cu mai mult de 2300 de mașini instalate, seria SL de la DMG MORI a scris o poveste de succes în ultimii ani. Echipamentul NLX 6000|2000 deschide un nou capitol, stabilind noi stan-darde în cadrul prelucrării puternice prin strunjire/frezare ale pieselor de până la 2000 mm lungime, cu un diametru de 920 mm – cu un diametru al universalului de 600 mm.

Baza mașinării productive și de înaltă precizie la NLX 6000|2000 sunt șinele de acționare incredibil de rigide, structura patului mașinii și ghidajele plate cu caracteristicile lor mari de amortizare. Performanța remarcabilă de frezare este garan- tată de magazia revolverului cu tehnologie BMT. Motorul de acț ionare direct integrat atinge până la 4000 rpm și un cuplu mare de până la 117 Nm.

Punctul forte al NLX 6000|2000 este selecția orientată spre aplicații de arbori puternici. Paleta începe de la tipul B cu un diametru al arborelui de 185 mm. În acest caz, viteza maximă este de 1600 rpm și cuplu de până la 7000 Nm. Gama de arbori este completată de doi arbori, fiecare cu cupluri impresionante, de până la 12000 rpm. Tipul C are un diametru de 285 mm, iar pentru tipul D un impresionant 375 mm.

ECOLINE New Design Ergonomie optimizată şi o mai mare stabilitate

Ultimul design de proiectare al seriei ECOLINE de la DMG MORI subliniază înalta calitate a mașinilor-unelte pe segmentul de entry-level al producătorului. În mod semnificativ mai robuste și mult mai rezistente la zgârieturi datorită finisajelor mult îmbunătățite, realizate din aluminiu anodizat și placate cu pulbere din metal, acestea oferă un grad ridicat de stabilitate a valorii. DMG MORI a proiectat de asemenea modelele ECOLINE pentru a fi și mai ergonomice în legătură cu accesibilitatea.

Geamurile de siguranță ale echipamentelor pot fi înlocuite cu ușurință din afară. Mașina universală de strunjit ecoTurn 450 beneficiază de protecție internă împotriva așchiilor, ceea ce previne cu succes deteriorarea geamului


Accept cookie

www.ttonline.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru.

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a www.ttonline.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera
circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru, te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Îți mulțumim pentru acest accept și nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.