Lansarea brandului premium de mașini-unelte CNC STAHLWERK, în România

Masini-Unelte

de Knuth Romania

Lansarea brandului premium de mașini-unelte CNC STAHLWERK, în România

Lansarea brandului STAHLWERK are loc la târgul Demo Metal, în Brașov – Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina, Platforma Rulmentul, luni 23 octombrie, între orele 11:00 -12:30. Demonstrații LIVE, șampanie, cadouri și sunete de tobe – sunt punctele forte ale evenimentului de lansare.

Târgul Demo Metal Brașov va găzdui o lansare marcantă în domeniul mașinilor-unelte CNC dedicate industriei  de prelucrare a metalului. Invitații vor putea testa live, în premieră, performanțele centrului de frezare CNC VECTOR 850R, care face parte din brandul STAHLWERK. De asemenea, șampania și suprizele vor fi nelipsite de la eveniment. STAHLERK înseamnă tehnologie CNC premium în stare pură, o îmbinare remarcabilă a tradițiilor ingineriei germane și coreene. Mai mult, STAHLWERK reprezintă rezultatul a peste 90 de ani de experiență și expertiză în industria mașinilor unelte CNC. Dedicat prelucrărilor mecanice, noul brand cuprinde trei linii distincte de mașini-unelte CNC, pentru strunjire, frezare și electroeroziune.

Nu ratați lansarea STAHLWERK de la Brașov, luni 23 octombrie, orele 11:00 - 12:30. Va fi unul dintre cele mai importante evenimente ale târgului Demo Metal. (Contact invitații la evenimentul de lansare: Raluca Sofrone, +40 738 771 881, raluca.sofrone@knuth.com.ro ).

Brandul STAHLWERK aparține companiei multinaționale KNUTH MACHINE TOOLS. Reprezentanța KNUTH în România este locată în Iași, are 28 de angajați și a furnizat până în prezent peste 1000 de mașini-unelte și accesorii companiilor românești de prelucrări mecanice.

Mai multe informații despre brandul STAHLWERK: