OKUMA la Demo Metal 5 ani garanţie şi 10% discount

Masini-Unelte

de GreenBau Tehnologie

OKUMA la Demo Metal 5 ani garanţie şi 10% discount

OKUMA - CALITATE ŞI FIABILITATE

 

CUM PUTEM ŞTI DACĂ O MAŞINĂ CNC ESTE DE CALITATE ŞI FIABILĂ?

 

CALITATE: Posibilitatea maşinii de a produce piese simple cu productivitate mărită şi piese complicate cu precizii ridicate.

Maşinile OKUMA sunt folosite în producţie de firme mari din diverse industrii (Rolls Royce, Renault Dacia, General Electric), care au controlat în detaliu calitatea acestora.

Producerea de repere în serii mici, mijlocii şi mari precum şi posibilitatea de a schimba reperul în timp scurt şi a produce repere de calitate necondiţionate de mediul în care este amplasată, numai o maşină de calitate precum OKUMA poate să ofere.

 

FIABILITATE: Număr scăzut de reclamaţii ale firme­lor care folosesc maşinile OKUMA, dar şi din faptul că nu se vând maşini OKUMA second-hand cu 5 ani de utilizare.

Maşinile OKUMA sunt folosite în producţie pe perioade foarte mari de timp, 15-20 ani.

 

Totuşi, ca să vă convingem că maşinile OKUMA sunt fiabile, pentru toată GAMA DE MAŞINI-UNELTE OKUMA vă oferim cu ocazia Demo Metal până la 5 ani garanţie.

 

Ofertă specială cu ocazia Demo Metal

  • 5 ani garanţie
  • 10% discount
  • 4,9% dobândă la Euro*
  • 15% avans minim

 

* dobânda afişată este variabilă, formată din marjă fixă 4,55% şi indice variabil EURIBOR la 3 luni, 0,35% (valabil la data de 30.04.2014) Ofertă valabilă până la 30.06.2014.