OKUMA - LIVE în linia de producţie de la Demo Metal

Masini-Unelte

de GreenBau Tehnologie

OKUMA - LIVE în linia de producţie de la Demo Metal
Anul acesta, la Demo Metal, GreenBau Tehnologie va prezenta o linie de prelucrare şi anume integrarea a două maşini cu comandă numerică OKUMA, strung şi centru de prelucrare vertical, în linia completă de prelucrare al unui reper specific industriei auto.
Caracteristica principală a liniei este flexibilitatea, aceasta putând fi folosită pentru diferite repere, din toate industriile: aeronautică, medicală, petrolieră etc.
 
Totodată, această linie de producţie se pretează şi pentru producţia seriilor mici şi mijlocii, având posibilitatea de a fi setată pentru un reper nou, în maxim 8 ore.
 
Precizia liniei de producţie se califică în producţia elementelor super precise cu toleranţe de micron şi se poate folosi pentru industria aeronautică, care este foarte precisă, dar şi pentru alte repere cu precizie de sutimi sau microni.
Linia de prelucrare prezintă un sistem complet de producţie, de la scanare 3D (Reverse Engineering), programare CAD, debitare, frezare, tratament termic (cifare), strunjire şi strunjire dură, control activ/control pasiv.
 
Această prezentare arată uşurinţa cu care se poate realiza o linie completă de producţie, folosind ultimele scule soft existente pe piaţa mondială.
 
Elementele speciale ale liniei asupra cărora dorim să atragem atenţia sunt:
  • Uşurinţa cu care se poate face Reverse Engineering
  • Uşurinţa programării din 3D cu ajutorul programelor software MasterCAM şi OKUMA (One Touch IGF)
  • Uşurinţa cu care se poate trece la repere diferite prin sistemele noi de debitare
  • Prelucrări speciale pe centru de prelucrare vertical OKUMA MB46VAE – găurire adâncă, mortezare, frezare profil 3D, inscripţionare
  • Tratament termic pe linia de producţie. Introducerea operaţiei de cifare pe linia de producţie printr-un echipament de tratament termic mobil şi robot Kawasaki, care alimentează acest echipament şi face mişcările necesare în vederea realizării operaţiei de cifare
  • Strunjire dură pe zona cifată cu precizie de cote de rulment şi rugozităţi adăugate prin inscripţionare pe strungul OKUMA LB3000MC500
  • Control activ al cotei în zona tratată termic, pentru menţinerea cotei la precizia de rulment
  • Control al rugozităţii şi abaterii circulare în zona cifată prin sisteme de control Mitutoyo.
 
Pentru explicaţii şi demonstraţii vă vor sta la dispoziţie inginerii firmei GreenBau Tehnologie, MasterCAM.