Program Know-How Transfer Forum (Demo Metal 24-27 aprilie)

Masini-Unelte

de T&T

Program Know-How Transfer Forum (Demo Metal 24-27 aprilie)

Know-How Transfer Forum Know, din cadrul Demo Metal (24-27 aprilie - Romaero, Băneasa) - este locul de interacţiune, în care fiecare vizitator şi expozant este invitat să îşi actualizeze cunoştinţele şi să intre în contact cu specialiştii din industrie şi din domeniile conexe. Vizitatorii nu trebuie să rateze ocazia de a adresa întrebări despre noile tehnologii, inovaţii şi procedee de fabricaţie din domeniul prelucrărilor mecanice. Aceştia vor putea obţine răspunsurile necesare organizării eficiente şi profitabile a întreprinderilor sau secţiilor în care activează, având drept rezultat final creşterea productivităţii.

 

În Know-How Transfer Forum se vor concentra o serie de conferinţe care să ofere soluţii pentru problemele prioritare cu care se poate întâlni o companie sau un specialist din industrie:

 

  • Soluţiile de prelucrare şi finisare a pieselor cu ajutorul maşinilor-unelte, sculelor şi instalaţiilor de finisare, de ultimă generaţie, pentru optimizarea proceselor şi scurtarea timpilor de lucru
  • Soluţiile CAD-CAM de ultimă oră ce duc la creşterea competitivităţii pe paliere tehnologice
  • Cele mai noi oferte de echipamente ale expozanţilor, echi­pamente ce oferă randamente maxime în procesele tehnologice. 

 

Vom putea beneficia de un mediu de afaceri eficient şi de o industrie productivă dacă participăm activ la diseminarea informaţiei în cadrul Know-How Transfer Forum, platforma interactivă de informare şi comunicare cu specialiştii din industrie.

 

 

Pentru mai multe detalii, consultați programul atașat sau accesați link-ul de mai jos:

 

http://www.ttonline.ro/newsletter/demometal/2013/programkhtf.pdf