Materiale Plastice

Articole

Fakuma 2017 - Catalizator al inovării, cu o abordare practică

Fakuma 2017 - Catalizator al inovării, cu o abordare practică

Mai mulți expozanți, mai mult spațiu de expunere, mai mulți vizitatori specialiști – toate părțile implicate au fost extrem de mulțumite: reuniunea de toamnă a industriei de mase plastice a avut loc în Friedrichshafen, între 17-21 octombrie.

de T&T -

Stiri

de Catalin Fetecau 11 septembrie 2017

Conferinţa internaţională ,,Polymers Processing in Engineering - PPE 2017”

În perioada 21-23 septembrie 2017, Centrul de Excelență Prelucrarea Polimerilor din cadrul Universității ,,Dunărea de Jos” din Galați, va organiza sub egida Academiei de științe Tehnice din România, a Societății Române de Reologie și a AGIR, a IV-a ediție a Conferinței Internaționale ,,Polymers Processing in Engineering – PPE 2017”. Materialele polimerice ocupă un rol de primă importanță în domeniul cercetării, dezvoltării și inovării, fapt pentru care PPE 2017 aduce în atenția specialiștilor noi materiale, tehnici și programe de calcul pentru simularea proceselor de prelucrare, cercetări privind comportarea și performanțele unor repere în diverse medii, precum și tendințele evoluției tehnologiilor de prelucrare și caracterizare a materialelor plastice.


de Chorus Engineering 11 septembrie 2017

EREMA îşi extinde capacităţile de producţie şi îşi optimizează procesul de fabricare

Producătorul de sisteme de reciclare se bazează pe noi procese de producție care implică utilizarea în mod optim a resurselor pentru a produce grupuri de asamblare. Noua abordare permite reducerea ciclului de producție pentru grupurile de ansambluri individuale, precum filtrele pentru topitură și capetele de granulare, îmbunătățind în același timp calitatea produselor.


de T&T 20 iulie 2017

PLASTICS FORUM 2017

Organizat la Brașov în perioada 7-9 iulie, de compania Plastics Bavaria, PLASTICS FORUM 2017 a reprezentat o excelenta ocazie de a intra în contact cu tehnologii de ultimă oră și demonstrații practice pe echipamentele dedicate sectorului prelucrării maselor plastice.


de Meusburger 17 mai 2017

Şnapere deja consacrate, acum cu acoperire DLC

Elementele de comutare a șnaperului plat E 1820 și a șnaperului rotund E 1840 de la Meusburger au acum acoperire DLC. Aceasta face posibil o durată și mai lungă de viață. Cele mai bune proprietăți de funcționare uscată permit folosirea în camere sterile. Șnaperele de înaltă calitate sunt folosite pentru controlarea și blocarea sigură a plăcii în mișcare la matrițe cu trei plăci active.