Resurse Umane

Articole

Onboarding, proces vital în creionarea unui parcurs profesional sănătos

Onboarding, proces vital în creionarea unui parcurs profesional sănătos

Cu siguranţă, primele zile ale unui nou angajat sunt cele mai solicitante din punct de vedere al acumulării informaţiilor, din punct de vedere al integrării într-un mediu organizaţional nou, în a se alinia la valorile companiei şi în a subscrie obiectivelor rolului. Aici, categoric responsabilii pentru integrare şi inducţie sunt deopotrivă departamentul de resurse umane, dar şi liderul echipei din care va face parte noul angajat.

de Leonard Rizoiu -

Stiri

de Catalyst Solutions 8 noiembrie 2018

Cei mai buni 250 de tineri din România vin la Top Talents 2018

Top Talents România, evenimentul care reunește cei mai buni 250 de studenţi în ani terminali de facultate, masteranzi şi proaspăt absolvenţi, avea loc pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din Bucuresti. 11 companii vor fi prezente la eveniment cu scopul recrutării celor mai ambițioși și entuziaști participanți.


de Camera de Comert si Industrie Romano-Germana (AHK) 30 octombrie 2018

Conferinţa “EduproSummit#1 – Educate for future” pentru dezvoltarea învăţământului profesional în sistem dual în România

Joi, 1 noiembrie 2018, Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK Romania) şi Ambasada Germaniei la Bucureşti organizează, între orele 9.00 şi 17.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, prima conferinţă privind învăţământul profesional “EduproSummit#1 – Educate for future”.


de Catalyst Solutions 18 octombrie 2018

Joburile viitorului la Angajatori de TOP Timișoara

Timișoara, 16 octombrie 2018. Săptămâna aceasta, vineri și sâmbătă are loc Angajatori de TOP Timișoara. Pe 19-20 octombrie la Centrul Regional de Afaceri cei care sunt în căutarea unui loc de muncă pot întâlni 70 de companii, pot aplica la peste 3000 de oportunități de carieră și pot participa la 25 de workshop-uri și conferințe, sesiuni utile în dezvoltarea abilităților și competențelor necesare pentru joburile viitorului.