Roboti

Articole

Universal Robots sărbătoreşte 10 ani de la vânzarea primului robot colaborativ complet operaţional din lume

Universal Robots sărbătoreşte 10 ani de la vânzarea primului robot colaborativ complet operaţional din lume

Universal Robots marchează un deceniu de activitate de pionierat în dezvoltarea roboților colaborativi, care reprezintă, în prezent, segmentul cu cea mai rapidă creștere din întreg sectorul roboticii industriale. Afacerile companiei se află pe un trend de creștere susținută, coboții săi contribuind la ușurarea accesului la soluțiile robotice pentru business-uri din numeroase sectoare industriale.

de Universal Robots -

Stiri

de T&T 19 decembrie 2018

Robotul de 1 milion de dolari vine la Bucureşti!

În perioada 20-22 martie 2019, România va fi gazda celui mai mare eveniment de robotică din Europa: Forumul European al Roboticii - locul de întâlnire anual al industriei de robotică, ce va reuni peste 1000 de cercetători, ingineri, manageri şi un număr din ce în ce mai mare de antreprenori şi oameni de afaceri de pe continent.


de ABB Romania 9 decembrie 2017

ABB prezintă cel mai nou membru al familiei YuMi

Bazându-se pe succesul lui YuMi®, primul robot cu două brațe cu adevărat colaborativ din lume, ABB dezvăluie robotul său colaborativ cu un singur braț, care combină capabilitățile industriale de vârf cu o amprentă mult mai mică. ABB a prezentat în premieră cel mai nou robot colaborativ al său, acum cu un singur braț, în cadrul Expoziției Internaționale de Robotică (iREX) 2017 din Tokyo.


de E-Civis 9 decembrie 2017

România - un potential hub de inovare în domeniul roboticii

România este pe locul trei în Europa ca număr de evenimente organizate în cadrul Săptămânii Europene a Roboticii. Anul acesta s-a organizat pentru prima data în România, la nivel național, Săptămâna Europeană a Roboticii, iar rezultatele sunt mai mult decât satisfăcătoare: primul loc în Europa de Est și locul trei în topul țărilor europene ca număr de evenimente organizate.