Produsele inovatoare ISCAR sau imitaţii inferioare

Scule

de Iscar Tools

Produsele inovatoare ISCAR sau imitaţii inferioare

Activitatea continuă a Departamentului Cercetare-Dezvoltare ISCAR a dus la apariţia multor ,,premiere” în domeniul sculelor aşchietoare, înţelegând prin aceasta şi dezvoltarea de plăcuţe aşchietoare inovatoare. ISCAR a pus bazele unor noi standarde pentru dezvoltarea de sisteme de prelucrare mai rapide, mai precise şi în acelaşi timp mai robuste.Au fost dezvoltate în paralel noi geometrii de muchii aşchietoare şi acoperiri inovatoare. Aceşti paşi înainte făcuţi de ISCAR au adus un progres semnificativ în multe domenii de prelucrare: strunjire, debitare, frezare, găurire.

Creat pe baza cerinţelor reale ale acestei ,,lumi prelucrătoare”, fiecare produs nou ISCAR are la bază o idee a unei minţi inginereşti. Conceptul este supus analizei cu element finit, pentru a asigura structura eficientă necesară. Este realizat prototipul, care este supus unui întreg proces de analize, practic, este complet verificat. Sunt aplicate apoi ajustări de fineţe, analize suplimentare sau teste atâtea câte sunt necesare pentru a atinge rezultatul propus. Numai după o asemenea dezvoltare extinsă şi după realizarea testărilor repetate produsul primeşte aprobarea finală pentru a fi lansat pe piaţă. Fără îndoială, această investiţie enormă de timp şi de resurse asigură calitatea ireproşabilă a produsului ISCAR şi aduce, în final, avantaje în prelucrările realizate de clientul final.

Mulţi dintre concurenţii ISCAR, cu un nivel de tehnicitate inferior, ignoră conceptul complex menţionat, renunţă la etapele analizelor şi ale testărilor repetate – de altfel absolut necesare unui proces corect de dezvoltare – şi realizează copii ale produselor originale ISCAR, cu aspect asemănător. Singura asemănare între produsele ISCAR de calitate superioară şi imitaţiile realizate este de ordin vizual. Performanţele, productivitatea realizate de produsele copii sunt incomparabil inferioare celor prezentate de produsele originale ISCAR.

Cele mai multe dintre dezvoltările realizate în ISCAR sunt evaluate la scări miniaturale. Spre exemplu, substratul plăcuţelor aşchietoare este evaluat la o scară sub-micronică, în timp ce progresul realizat de acoperirile moderne ISCAR este, de fapt, generat la nivel molecular. Adăugaţi celor de mai sus realizările permanente în zonele critice ale geometriilor sculelor, chiar dacă nu au efect imediat şi, de asemenea, îmbunătăţirile vitale aduse proceselor de realizare a sculelor în cadrul ISCAR, extrem de importante, aducătoare de progres, sesizabile în timp. Aceste zone fundamentale ale dezvoltării sculelor ISCAR garantează realizarea celui mai bun produs, inovator.

Prin ignoarea acestor factori vitali şi prin reproducerea, de fapt, a produselor ISCAR, producătorii mai puţini competenţi fac deservicii clienţilor. Ei le pun la dispoziţie scule mai degrabă cu valoare estetică, decât funcţională.

Binecunoscutele mărci ISCAR, precum HELIMILL, TANGMILL, MULTI-MASTER, SELF-GRIP, TANG-GRIP sau CHAMDRILL au marcat standardul global şi rămân sculele de primă alegere pentru producătorii industriali de prestigiu.


ISCAR HIGH-Q-LINE – Prelucări inteligente – Un salt înainte revoluţionar

În completarea evoluţiei fără concesii a gamei ISCAR, compania realizează, ocazional, salturi înainte, marcând progresul. Cu numai câţiva ani în urmă, renumita gamă SUMO de la ISCAR a fost lansată în cadrul unei acţiuni publicitare cu rezonanţă – multiplele beneficii pe care utilizatorii din lumea întreagă le-au câştigat instantaneu datorită paletei largi de acoperiri moderne SUMO, au făcut ca, până în ziua de azi, sculele lansate în această campanie să rămână foarte populare în lumea întreagă.

Prin lansarea similară globală realizată cu un an şi jumătate în urmă, când ISCAR a introdus noua gamă High-Q-Line „Prelucrând Inteligent”, utilizatorii au făcut cunoştinţă cu o nouă gamă de scule avansate. Este în mod clar şi lesne de înţeles că şi acesta a fost un salt revoluţionar. Acoperind toate categoriile importante de scule, noua gamă IQ –„All-Inclusive” constă în 20 de familii de produse distincte şi peste 1300 de produse noi.

De la lansarea campaniei ISCAR IQ, vânzările au depăşit cu mult aşteptările companiei. Toţi utilizatorii, atât cei care au făcut trecerea de la produsele ISCAR utilizate curent la cele IQ, cât şi cei care au devenit noi utilizatori ISCAR, au beneficiat de multiple avantaje.

În primul rând, au putut mări substanţial vitezele de aşchiere şi avansurile, au profitat de durabilităţi extinse şi, de asemenea, au îmbunătăţit, adesea, tehnologiile, având în vedere că o singură sculă IQ este capabilă, în anumite situaţii, să realizeze procese pentru care, anterior, erau necesare 2-3 scule.

 

 

    Iscar IQ Tools

 

Prelucrând Inteligent – Calea de urmat

Prin adoptarea motto-ului ISCAR „Prelucrând Inteligent” şi utilizând strategiile moderne de prelucrare, sculele ISCAR-IQ vor permite utilizatorilor să atingă nivele de producţie greu de imaginat anterior. Printre altele, la realizarea acestor noi scule, inginerii ISCAR şi-au concentrat atenţia în direcţia realizării unor mecanisme de prindere/blocare, care să aducă stabilitate suplimentară proceselor.  Noua concepţie de prelucrare cu viteze şi avansuri ridicate, cât şi prelucrările moderne combinate ,,strunjire-frezare” pe maşini multifuncţionale CNC au adus mari şi importante provocări pentru ISCAR. Firma a răspuns imediat acestor cerinţe ale pieţei, prin îmbunătăţiri atât ale sculelor, cât şi ale geometriilor plăcuţelor, care au condus la scăderea timpilor de prelucrare şi la amplificarea regimului de aşchiere.

ISCAR cunoaşte foarte bine punctele nevralgice ale operaţiilor problemă, dificultăţile cu care se confruntă clienţii săi legate de creşterea costurilor materialelor, legate de provocările  tehnice ale industriei moderne sau cele generate de presiunea din partea clienţilor finali, care îşi doresc în permanenţă să scadă costurile. Astfel, prelucrătorii au nevoie de suport din ce în ce mai ridicat din partea furnizorilor, situaţie perfect înţeleasă de ISCAR, care se străduie să fie cât mai aproape de clienţi. În mod constant, firma dezvoltă noi tehnologii care nu numai că vin în întâmpinarea solicitărilor acute, dar şi eficientizează inovaţiile în echipamente moderne, mărindu-le sfera de utilizare şi optimizându-le performanţele. Noua linie ,,HIGH-Q-LINE” de la ISCAR a fost gândită să pună imediat în valoare puterea latentă a noii generaţii de centre de prelucrare, prin utilizarea unor valori neaşteptate ale avansurilor şi ale vitezelor de aşchiere. Creşterea de productivitate este rezultatul firesc, obţinut în toate tipurile de prelucrări.

 

  DOVE-IQ-TURN

  

   DOVE-IQ-GRIP

 

Dezvoltată pentru a răspunde cerinţelor pieţei globale, noua HIGH-Q-LINE consolidează poziţia ISCAR, aflată, indubitabil, în centrul atenţiei lumii industrializate. Noile scule sunt parte integrantă a obligaţiei pe care şi-o asumă  ISCAR, aceea de a asigura succesul producătorilor. Aceştia sunt obligaţi să facă faţă cerinţelor din ce în ce mai mari şi, de aceea, ISCAR îşi propune ca şi pe parcursul acestei noi campanii să încurajeze specializarea tehnică în domeniul automatizărilor şi al tehnologiilor moderne de prelucrare.

De aceea, motto-ul acestei campanii este „PRELUCRÂND INTELIGENT”, cu adresare directă tuturor domeniilor industriale în care prelucrarea prin aşchiere deţine un rol important.

Inginerii angrenaţi în activitatea de cercetare-dezvoltare ştiu foarte bine că ideile cele mai valoroase vin chiar din producţie, din lumea reală, ascultând problemele clienţilor. Creativitatea în prelucrări este un ,,modus-vivendi” la ISCAR, pentru că inginerii cercetători lucrează în permanent contact cu cei din secţia prelucrătoare. ,,Prelucrând Inteligent” înseamnă, în fapt, productivitate mai mare pentru client.

 

  PENTA-IQ-GRIP

 

 

   HELI-IQ-MILL 390

 

Principalele produse din linia HIGH-Q-LINE:

  • DOVE-IQ-TURN  

 

Un buzunar inovator, cu profil „coadă de rândunică”, combinat cu un mecanism ingenios de fixare, ce asigură blocarea sigură şi rigidă a plăcuţei.

  • DOVE-IQ-GRIP

 

Linie nouă de scule prevăzută cu un mecanism frontal de blocare, unic. Eliminarea şpanului se face liber, neobstrucţionat. Soluţia este ideală pentru realizarea operaţiilor dificile, de canelare adâncă.

  • PENTA-IQ-GRIP

 

Asigură canelare mai adâncă, de acurateţe şi debitare performantă, cu plăcuţe unice, pentagonale.

  • HELI-IQ-MILL 390

 

Gamă bogată de plăcuţe de frezare eficiente, prevăzute cu geometrii de aşchiere avansate. Forţele generate în aşchiere şi puterea absorbită de maşina-unealtă se reduc considerabil.

  • DOVE-IQ-MILL

 

Ideală pentru o gamă largă de aplicaţii de frezare frontală, fie de degroşare, fie de finisare, pentru o paletă largă de materiale.

 

   DOVE-IQ-MILL

 

  DO GRIP JET

 

Ce sculă ar trebui să utilizez? Consultă ITA.

Pentru a uşura cât mai mult activitatea de elaborare a proceselor tehnologice de către clienţi, ISCAR vine în întâmpinarea acestora şi perfecţionează, în permanenţă, motorul său parametric de căutare ITA (Iscar Tool Advisor), acum aflat la un cu totul alt nivel. În plus, faţă de versiunea  ,,on line” , ITA poate fi accesat de sistemele de operare Apple Ios şi Google Android. Există şi o versiune DVD off-line, în 26 limbi. ITA este acum, practic, un standard de optimizare a selecţiei sculelor şi a parametrilor proceselor.

Sculele moderne ISCAR uşurează adaptarea prelucrărilor la strategiile eficiente de prelucrare, de ultimă oră – spre exemplu MQL, printre altele. Sculele inovatoare ISCAR sunt unice, de aceea apelaţi cu încredere la reprezentantul local de vânzări; el vă va aduce originalul.

Nu vă mulţumiţi cu mai puţin; utilizaţi numai produsele originale Iscar.Accept cookie

www.ttonline.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru.

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a www.ttonline.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera
circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru, te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Îți mulțumim pentru acest accept și nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.