Securitatea Muncii

Articole

A+A Düsseldorf îşi continuă ascensiunea: peste 63.000 de vizitatori au păşit pragul expoziţiei

A+A Düsseldorf îşi continuă ascensiunea: peste 63.000 de vizitatori au păşit pragul expoziţiei

Desfăşurat pe perioada a patru zile, A+A de la Düsseldorf  şi-a închis porţile pe 8 noiembrie, cu o nouă creştere a numărului de vizitatori şi, în acelaşi timp, cu un interes mai mare din partea vizitatorilor internaţionali. Aceasta înseamnă că el şi-a întărit în mod impresionant poziţia sa de platformă principală pe plan internaţional ca piaţă şi comunicare pentru sănătatea şi securitatea la locul de muncă.

de T&T -

Stiri

de INSOFT Development & Consulting 2 decembrie 2015

Lucrare științifică realizată în cadrul proiectului Pol CREVIS – premiată în cadrul Conferinței internaționale privind e-sănătatea și Bioingineria

Proiectul de cercetare-dezvoltare „Platformă de bio-monitorizare a parametrilor vitali în operarea infrastructurilor critice”, implementat de ASESOFT Technologies în cadrul Polului de Competitivitate CREVIS are ca principală forţă de cercetare o echipă mixtă, formată din echipele de cercetare ale partenerilor de cercetare Universitatea Politehnică București, Wing Computer Group şi Asesoft Internaţional, precum şi din specialiști proprii ai beneficiarului ASESOFT Technologies.


de INSOFT Development & Consulting 20 noiembrie 2015

Platformă tehnologică inovativă bazată pe aplicații de realitate virtuală dezvoltată în cadrul Polului CREVIS

APTUS Software, beneficiar al proiectului „Realizarea unei platforme tehnologice inovative bazată pe aplicații de realitate virtuală pentru siguranța și protecția personalului din infrastructurile critice”, cod SMIS 50433 a finalizat la sfârșitul lunii octombrie 2015 etapa de Dezvoltare experimentală din cadrul proiectului.


de Asociatia de Standardizare din Romania (ASRO) 30 noiembrie 2014

Cursul ,,Directiva maşini – Implicaţii pentru producători şi exportatori”, organizat de Asociaţia de Standardizare din România

Asociaţia de Standardizare din România organizează în perioada 26-27 noiembrie cursul ,,Directiva maşini - Implicaţii pentru producători şi exportatori”. Directiva maşini are dublul obiectiv de a armoniza cerinţele de securitate şi sănătate aplicabile maşinilor şi de a asigura, în acelaşi timp, libera circulaţie a maşinilor pe piaţa Uniunii Europene.