Transmisii Mecanice

Articole

Timken prezintă o soluţie inovatoare pentru rolele cajelor verticale de laminor (produse lungi – profile structurale – profile I) (I)

Timken prezintă o soluţie inovatoare pentru rolele cajelor verticale de laminor (produse lungi – profile structurale – profile I) (I)

Produsele lungi includ bare cu profil rotund, sârmă, profile din oțel cu destinație generală și profile din oțel cu destinație specială. Produsele lungi au forma secțiunii transversale constantă pe toată lungimea lor, dar pot avea o grosime variabilă a secțiunii transversale. „Profile structurale” reprezintă termenul general aplicat formelor de laminate ce includ umeri, în care cel puțin o dimensiune a secțiunii lor transversale este de 76 mm sau mai mare. Profilele structurale pot fi proiectate sub formă de grinzi cu profil I greu, grinzi cu profil I standard, profil cornier, profil U, profil T și profil Z. Alte forme includ grinzile cu profil H, gușeurile, plăcile și eclisele cu profil de îmbinare, precum și profilele concepute pentru scopuri speciale. Aceste produse sunt utilizate în construcția de poduri, clădiri, nave și material rulant, precum și pentru numeroase alte scopuri constructive.

de Sorin Tudor -

Stiri

de Litens Automotive Eastern Europe 9 decembrie 2017

Litens a inaugurat noua fabrică de producție din România

În luna octombrie, Litens Automotive Group a inaugurat noua fabrică din România, Litens Automotive Eastern Europe. Prin fabrica din România, Litens își extinde operațiunile globale de producție, aceasta fiind cea de-a doua locație de producție din Europa care va deservi piața europeană. Situată în Timisoara Airport Industrial Park din localitatea Giarmata, județul Timiș, fabrica se întinde pe o suprafață de 7500 mp și va avea aproximativ 250 de angajați.


de NSK 17 mai 2016

NSK, de 100 de ani pe piaţa înaltei tehnologii a mişcării

 În 2016, NSK (Nippon Seiko Kabushiki-gaisha) va sărbători 100 de ani ca furnizor al pieței de inginerie cu tehnologii de mișcare optimizate. Când Takehiko Yamaguchi a fondat NSK Ltd în 1916 cu un capital de ¥ 350.000 (€ 2655), compania a devenit primul producător de rulmenți înregistrat în Japonia. Astăzi, compania deți-ne cea mai mare cotă din piața de rulmenți japoneză și este unul dintre cei mai mari furnizori de rulmenți la nivel mondial.


de T&T 10 iunie 2015

SKF urmează să construiască un centru de testare în Germania

SKF investeşte în construcţia unui centru de testare a rulmenţilor de mari dimensiuni (LSB) în Schweinfurt, Germania. Investiţia, care totalizează 360 de milioane SEK, este susţinută de Guvernul Germaniei şi Statul Bavaria, care contribuie cu 28 de milioane SEK la finanţare.


de T&T 12 decembrie 2014

JTEKT a câştigat premiul EPTDA pentru "Cel mai bun Promotor"

La ultima Convenţie Anuală a EPTDA (Asociaţia Distribuitorilor de Transmisii de Putere EMEA), care s-a desfăşurat la Istanbul, JTEKT a fost premiat în calitate de Cel mai bun Promotor, împreună cu Zitec (distribuitor) şi A4MRO (asociat).


Produse din categoria: Transmisii Mecanice