Termeni si conditii INDPULS

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE APLICAȚIA INDPULS

Termenii și condițiile de utilizare -  INDPULS 

 

1. Prin utilizarea acestei Aplicații, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare:

Accesul și utilizarea acestei Aplicații sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Aplicația, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții.

2. Proprietatea Conținutului

Aplicația și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând fără limitare toate textele și imaginile sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al SC Tehnic Media SRL, cu toate drepturile rezervate, cu excepția cazurilor în care este altfel specificat, dar și cu excepția conținutului siteurilor deschise de browserul Aplicației Indpuls care nu sunt proprietatea Tehnic Media. Este strict interzisă utilizarea oricărui Conținut, fără permisiunea în scris a proprietarului. În caz contrar vom proceda la efectuarea demersurilor legale pentru tragerea la răspundere a celor ce se fac vinovați de încălcarea dreptului de proprietate intelectuală.

Pentru comentarii/sugestii, reclamații sau alte informații ne puteți contacta la adresa:

 • indpuls@tehnicmedia.ro

Vă informăm că ne rezervăm dreptul de a adăuga, șterge sau modifica, în orice moment, oricare dintre termenii și condițiile prezentate. Dacă orice schimbare este inacceptabilă pentru dumneavoastră aveți posibilitatea de a nu mai utiliza această Aplicație. Utilizarea în continuare a acesteia va constitui acceptarea din partea dumneavoastră a modificărilor efectuate.

3. Prin utilizarea Aplicației Indpuls vă asumați faptul că ați înțeles următoarele condiții:

Aplicația Indpuls retransmite informații furnizate de site-uri din România sau din afara ei. Respectă regulile de citare, sintetizează informația și atașează link către site-ul care a furnizat-o, permițând accesul utilizatorilor la conținutul original. Browser-ul Aplicației Indpuls afișează paginile surselor de știri, așa cum sunt livrate de publicațiile respective, fără a putea atașa conținut propriu. Dreptul de proprietate și responsabilitatea asupra acestui conținut aparține publicațiilor care l-au produs. Utilizatorii pot viziona conținutul altor site-uri în browserul propriu al Aplicației Indpuls, sau pot accesa acest conținut în browser-ul specific al propriului telefon.

Ordonarea știrilor ține cont de opțiunile dumneavoastră anterioare dar și de importanța acordată știrii de membrii echipei Indpuls. Importanța știrilor este decisă de echipa redacțională. Responsabilitatea veridicității informației este în sarcina site-ului furnizor. Un utilizator care a acționat în baza unei informații transmise sau notificate de aplicația Indpuls, nu poate solicita compensații Indpuls pentru eventuale daune rezultate din această situație. Indpuls nu cunoaște identitatea utilizatorului, iar Aplicația nu cere niciun acces special.

Echipa Indpuls se străduiește să nu își deranjeze utilizatorii decât cu informațiile cele mai relevante. Cu toate acestea Tehnic Media nu poate fi responsabilă pentru situația în care un utilizator se va simți deranjat sau va suferi daune sau alte inconveniente cauzate de declanșarea unei notificări. Utilizatorul a luat la cunoștiință și a acceptat faptul că alertele silențioase pot aprinde ecranul telefonului și determina vibrarea acestuia, în cazul în care vibrațiile sunt activate din setările generale ale telefonului. De asemenea, utilizatorul înțelege faptul că transmiterea unei alerte cu sunet ține de aprecierea subiectivă a echipei redacționale, dar și faptul că eventuale întârzieri sau netransmiterea unei notificări pot fi cauzate de verificarea informațiilor sau de aprecierea subiectivă a importanței lor de către redactori. Indpuls nu poate răspunde pentru transmiterea sau netransmiterea unei știri, cu sau fără notificare, sonoră sau silențioasă.

4. Politica de confidențialitate

Utilizatorii de Aplicații: În legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a Aplicației, este posibil să colectăm și să prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi datele de contact, datele privind localizarea geografică, atunci când:

 • vă înregistrați pentru a utiliza Aplicația și ne furnizați în acest sens informații despre dumneavoastră;
 • furnizați un comentariu, o evaluare sau altă postare utilizând Aplicația;
 • interacționați cu noi utilizând Aplicația;
 • interacționați cu noi prin alte mijloace, cum ar fi prin telefon, fax, SMS, e-mail, comunicare socială sau postări în legătură cu Aplicația;

Această prelucrare se bazează pe (i) executarea unui contract la care Utilizatorii de Aplicații sunt parte prin înregistrarea în astfel de Aplicații mobile(ii) interesele noastre legitime de a verifica datele contului de utilizator pentru serviciile furnizate pe teritoriul în care aveți reședința obișnuită și pentru detectarea și prevenirea fraudelor(iii) o obligație legală care ne-a fost impusăși/sau (iv) consimțământul dumneavoastră pentru mesaje de informare cu privire la serviciile oferite de Tehnic Media, newslettere, campanii promoționale ulterioare și alte informări în scop de marketing trimise de către sau în numele Tehnic Media și/sau ale Companiilor noastre Afiliate.

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada în care Aplicația este instalată sau perioada indicată de legislație.

Vizitatori site-uri Tehnic Media - accesând și utilizând Aplicația puteți accesa și site-urile Tehnic Media la adresele:

 • www.ttonline.ro
 • www.smarternext.com
 • www.demometal.ro
 • https://demometal.ro/vest/
 • www.tehnicmedia.ro
 • și altele ce vor fi referite în Aplicație.

Accesând aceste site-uri, vor fi colectate informații despre dumneavoastră. Prelucrarea acestor informații prin intermediul interacțiunilor cu aceste site-uri se face conform Termenilor și Condițiilor, Politicii de confidențialitate, Politicii de cookie ale acestor site-uri.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați un drept, puteți contacta Responsabilul privind confidențialitatea la adresa:

 • dp@tehnicmedia.ro

5. Partajarea Conținutului:

Anumite articole/texte/materiale oferă posibilitatea utilizatorilor de a le partaja prin intermediul Facebook, Twitter, Linkedin sau prin copierea link-ului (adresei).

Când utilizați conținutul aplicației nu trebuie să: copiați, republicați, editați, alterați, adăugați conținut într-o altă modalitate față de cele permisemonetizați conținutul prin perceperea unei taxe de la alți utilizatori și/sau să utilizați conținutul pentru a genera venituri din publicitate utilizați conținutul într-un mod care ar putea induce în eroare alți utilizatori sau într-un mod care ar putea provoca pagube sau prejudicii Tehnic Media îl partajați pe domenii, pagini, aplicații sau platforme care conțin material pornografic, violent sau care încurajează un comportament anti-social, texte sau imagini jignitoare, sau care pot aduce atingere originii rasiale, orientării religioase, genului, vârstei sau orientării sexuale.

6. Accesul în aplicație:

Aplicația Indpuls poate fi accesată de orice utilizator care folosește un terminal compatibil. Aplicația este compatibilă cu sistemul de operare Android versiunea 4.0.3 sau o versiune superioară și cu sistemul de operare iOS versiunea 8.0 sau o versiune superioară.

Pentru descărcarea aplicației "Indpuls" din GooglePlay sau AppStore utilizatorul nu va plăti cost suplimentar, cu excepția costurilor aferente traficului de date necesar pentru descărcarea și funcționarea acesteia.

7. Serviciul

Prin intermediul Aplicației Indpuls aveți posibilitatea de a primi informații utile sau interesante în timp real. Tipul, dimensiunea, forma, culoarea, fonturile, sunt proprietatea intelectuală a Indpuls și nu pot fi copiate sau reproduse. Acestea se pot schimba în orice moment, fără notificare prealabilă.

În scopul optimizării accesului la informații utile Aplicația crează un profil al utilizatorului, bazat pe un scoring al utilizării fiecărei știri. Timpul de profilare depinde în primul rând de frecvența utilizării ei. Cum nici Aplicația nici Tehnic Media nu au acces la niciun fel de date referitoare la identitatea utilizatorului, în cazul reinstalării Aplicației sau a instalării ei pe un alt telefon, profilul utilizatorului se pierde, iar Aplicația reîncepe crearea unui nou profil.

8. Exonerarea de Răspundere

SC Tehnic Media SRL sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea Aplicației nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, care ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestei aplicații sau a conținutului său. ;

SC Tehnic Media SRL nu poate fi făcută responsabilă, direct sau indirect, din cauze care nu depind de voința acesteia. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic utilizat pentru funcționarea Aplicației, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor la telefon, viruși informatici, accesul neautorizat în sistemele Aplicației, erorile de operare etc.

9. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Aplicația conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte părți decât SC Tehnic Media SRL. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori acest lucru.

SC Tehnic Media SRL nu controlează, și nu este răspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitate ale acestor site-uri, dar depune toate diligențele pentru direcționarea utilizatorului către site-uri cunoscute și verificate. Tehnic Media SRL nu autorizează conținutul sau orice alte produse și servicii prevăzute pe astfel de site-uri.

SC TEHNIC MEDIA SRL nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de/sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Uneori, aplicații/platforme/website-uri terțe pot oferi link-uri către conținutul Aplicației. Acest lucru nu înseamnă că avem o legătură cu website-ul respectiv sau că trebuie să prezumați asocierea sau afilierea Aplicației la/cu acele aplicații/platforme/website-uri, în special acolo unde existența acestei relații nu a fost confirmată de către noi.

În situația în care accesați/vizualizați Aplicația prin intermediul unei rețele de socializare (spre exemplu, accesați/vizualizați un articol partajat prin intermediul unei platforme de socializare), aceste Condiții vor fi în continuare valabile, iar în plus, se pot aplica și condițiile de utilizare proprii platformei prin care accesați/vizualizați conținutul (condiții de utilizare, politici privind confidențialitatea, inclusiv politici referitoare la cookie-uri).

10. Modificări ale Aplicației

Ne rezervăm dreptul de a schimba conținutul sau caracteristicile tehnice ale oricărui aspect al Aplicației, în orice moment, în funcție de oportunitățile tehnice și comerciale analizate și în funcție de avansul tehnologic. În aceste condiții, acceptați că vă puteți afla în imposibilitatea utilizării Aplicației pe întreaga perioadă a modificărilor sau ulterior.

11. Legislație aplicabilă/Soluționarea reclamațiilor

Acești Termeni și Condiții de utilizare a acestei Aplicații sunt guvernate de legile din România, chiar dacă utilizatorul se află în afara țării. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la Aplicația Indpuls, sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul aplicației sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și/sau această aplicație vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

12. Comunicări. Contact

Pentru orice clarificare cu privire la funcționalitatea Aplicației, ne puteți contacta. Email:

indpuls@tehnicmedia.ro

Ultima actualizare: 20 mai 2020.

Vă rugăm să consultați periodic documentul pentru orice modificări.

Accept cookie

www.ttonline.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru.

Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a www.ttonline.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera
circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru, te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Îți mulțumim pentru acest accept și nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.